Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Hozzászólások törlése / Troll-ok megjelenése

2013-12-06 21:51:19

A Hozzászólások fülön található törölt hozzászólások egytől-egyig úgynevezett "internetes troll"ok-tól származnak, akiknek a közösség bomlasztása, a más idegeskedésén való élvezkedés, provokáció és az emberek megosztása a célja. Ezen oldal célja nem a témán való vitatkozás, hanem a Petíció megtekintése fülön (lásd fenn) szereplő cél elérése!
A fentiek alapján, minden trollkodó személy hozzászólása törlésre kerül, a normálisan, ember módjára hozzászólok beírása természetesen fennmarad az oldalon!

Megértésüket köszönjük!

Oberle Gábor

Felhívás a petíciót komolytalanná alakítani akaró személyek felé!

2013-12-06 19:55:06

Minden esetben töröljük a "Harry Potter - Rokfort", a "Cinderella - Fairy tales" vagy a "Télapó - Lappföld" és hasonló "viccesnek szánt" Név - Település aláírásokat, mivel nagy valószínűség szerint ez nem az aláíró saját polgári (és anyakönyvezett) neve, illetve tartózkodási helye (földrajzi település)!

A létező településneveket az alábbi címeken ellenőrizzük:

1. https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.ksh.hu%2Fdocs%2Fhun%2Fhnk%2Fhnk_2013.xls (A KSH 2013. évi helységnévkönyve)

2. https://maps.google.hu/ (Google Térkép)

Az anyakönyvezhető magyarországi utóneveket ez alapján ellenőrizzük:

http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/ (Az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónevek jegyzéke)

A magyarországi postai irányítószámok valódiságát ez alapján ellenőrizzük:

http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/iranyitoszam_kereso (Magyar Posta Irányítószám kereső)

Minderre minket a fenti személyek ellentevékenysége kényszerít rá.

Nem magyarországi aláírók esetén is megpróbáljuk az adott ország hivatalos név és településlistája szerint leellenőrizni az adatok hitelességét.

A tisztességes embereket arra kérjük, segítsék a petíció hitelességét és céljának sikerességét azzal, hogy valós adatokat adnak meg!

Köszönjük!

Oberle Gábor

Tájékoztató információk a chemtrail jelenségről

2013-12-04 18:01:12

1. http://vanmagyarazat.blogspot.hu/2011/11/tanulmany-az-idojaras-modositasrol-az.html

2. http://felhok.net76.net/kivitelezes.html

3. http://felhok.net76.net/szervetlen.html

4. http://www.carnicominstitute.org/

5. http://www.youtube.com/watch?v=0AU6KwgxaOo

További információk kérhetők angol nyelven:

1. https://www.facebook.com/michael.murphytmp, illetve: whtagft@hotmail.com (Michael J. Murphy, a What in the World Are They Spraying? című dokumentumfilm társproducere)

2. https://www.facebook.com/clifford.carnicom?fref=ts, illetve: http://www.emailmeform.com/builder/form/6T16af7cbrb7OLAb61d0 (Clifford Carnicom, a Carnicom Kutatóintézet alapítója, chemtrail és geo-engineering kutató)

3. https://www.facebook.com/russtanner , illetve: russ@russtanner.com (Russ Tanner, egy chemtrail kutatócsoport tagja)

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.