Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat / Közlemények / Hozzászólások törlése / Troll-ok megjelenése / Hozzászólások

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-12-06 21:53


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-12-06 21:56


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-12-06 22:32


figyelő

#4

2013-12-12 21:59

Rájuk kellene küldeni egy két harci repülőt és leszorítani őket, mint Japán tette, és felelősségre vonni őket, valamint kivizsgálni a repülőgép tartályának tartalmát, és elvégezni a vegyi elemzését.
De ezt a hatalomnak hiába mondanánk, amikor itt volt a NATO embere Amerikából, rögtön, mint a pincsi kutya lihegve szaladtak, hogy végrehajtsák a parancsot, ami úgy szólt,hogy a kormány nem hogy csökkentse, hanem inkább növelje a háborúk fedezetére a pénzt. Kérdezem én az édesanyákat? Azért nevelték fel a fiaikat, hogy elveszítsék őket egy olyan ügyért, amihez semmi közük? De még ha a hazáért tennék. De egy hataloméhes, eszement politikáért, aminek a vége olyan háború szítása, amiből csakis ők húznak hasznot.
Ezt a permetezést is elnézi az összes ország, hogy berepülnek a légtérbe. Azért léptettek be mindenkit a NATO-ba, hogy ezt megtehessék! Az EU is ezért kellett, hogy tudják ellenőrizni az Európai országokat. A pénznagyhatalom, akik pár száz fő bankdinasztiából állnak, a nép meg 6-7 milliárd főből. Hogyan létezhet az, hogy az elmúlt 100-200 évben mindent magukhoz ragadtak és azt csinálhatnak velünk, amit akarnak--és ezt hagytuk. Döbbenet! Hát tényleg hülye, birka a nép, akit nyájként lehet terelgetni. Konzekvencia: A többségben van a hiba!!
Ezek a Trollok meg egyértelmű, hogy az ő fizetett csicskásaik! A baloldali,liberális, poszt kommunista nézetek, amelyek egy tőről fakadnak.
Tanulandó anyag: www.drabikjanos.org www.drabikjanos.com
Troll Hunter Nr. 1.

#5 Re:

2013-12-13 15:59