deviza alapú csalás ellen

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Csányi menekíti a lopott pénzt!

2013-07-19 11:25:57
Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész Úrnak Budapest, 2013. július 19.
LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG
1055 Budapest, Markó u. 16. E-mail: lu@mku.hu
Tárgy: Tiltakozás feljelentés!

Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!

A mai nap olvastam az újságban, hogy Csányi Sándor – az egyik általam feljelentett csaló-gyilkos bankvezető, menekíti láthatatlan eszközökbe a vagyonát!
Ismételten és banki bizonylatokkal alátámaszthatóan azt állítom, hogy a csaló személyek engem, és az állami költségvetést egyező mértékben az elszámolásaik szerint megtévesztettek és pontosan kiszámolható anyagi kárt okoztak, mely semmiképpen nem eredhet véletlenül, tévedésből vagy gondatlanságból. Becsaptak, megloptak, kisemmiztek! A csalók nem ügyészi mentegetést-együttműködést, hanem büntetést érdemelnek!
Idézet a napi gazdaság portálról:
„Meglepően nagy forgalom mellett zuhant 4,7 százalékot csütörtökön az OTP Bank Nyrt. árfolyama, meglepő módon Csányi Sándor elnök-vezérigazgató volt az egyik nagy eladó. A cégvezető 1,6 milliárdért, a befolyása alatt álló Bonitás Zrt. pedig 6,2 milliárdért adott el részvényeket. ”
Kérdezem én: Miért kell az OTP első emberének megkárosítania a pánikszerű eladással a bank részvényeseit???
„Péntek reggel jelentette be az OTP a Budapesti Értéktőzsde honlapján, hogy az előző nap Csányi Sándor 4668 forintos átlagárfolyamon 342 818 darab részvényt értékesített. Így az elnök-vezérigazgató tulajdonában mindössze tízezer darab OTP-papír maradt. ”
Kérdezem én: Miért kell a csaló bankárnak 1 Milliárd 600 millió forint készpénzt pánikszerű eladással előteremteni a stabil és jól jövedelmező részvénye helyett???
„Szintén péntek reggel jelentette be a bank, hogy a Csányi Sándor minősített befolyásába tartozó Bonitás Zrt. 1,35 millió darab OTP-részvényt adott el 4617 forintos átlagáron. Ez további 6,2 milliárd forintos tranzakciót jelent, vagyis összesen a bő 20 milliárdos csütörtöki forgalomból 7,8 milliárdot az OTP vezére és a hozzá köthető vállalkozás generált. A Bonitás tulajdonában egyébként 1,15 millió darab részvény maradt a tranzakció után. ”
Kérdezem én: Miért kellett a csalónak még rosszabb árfolyamon megkárosítania a saját cégét? Mire kell a csalónak a további 6 milliárd 240 millió Ft készpénz??
Szökni akar az országból a csaló gyilkos?????

Mivel az ügyészség még most is a „jogászkodó csűrés-csavarás” és mellébeszélés módszerét alkalmazza az érdemi vizsgálat helyett, ezennel már nem felszólítjuk Önt, hanem demokratikus és emberi jogainkat érvényesítve
KÖVETELEM, hogy

a 2008-as Pénzügyminisztériumi dokumentum aláíróit egyértelműen bűnös érintettségük miatt, a személyes vagyonuk azonnali zárolása mellett, AZONNAL TARTÓZTASSÁK LE, a szökés, elrejtőzés veszélye, a bűncselekménnyel szerzett vagyon külföldre kimentése illetve a vizsgálat megakadályozása miatt, valamint hogy a mellékelt külön feljelentésünkben név szerint nem szereplő banki vezetők személyét a legsürgősebben derítsék fel, és a személyes vagyonuk azonnali zárolása mellett, AZONNAL TARTÓZTASSÁK LE őket is, a szökés, elrejtőzés veszélye, a bűncselekménnyel szerzett vagyon külföldre kimentése illetve a vizsgálat megakadályozása miatt,

a büntetőeljárás jogerős lezárásáig kezdeményezze, minden deviza alapú jogügyletre hivatkozó végrehajtás, lefoglalás, zár alá vétel, behajtás, és levonás AZONNALI HATÁLLYAL történő felfüggesztését. Valamint hogy a földhivataloktól és az okmányirodáktól kérjen be minden ingatlan, illetve gépjármű jogügyletre hivatkozó tulajdonszerzést.

az ügyészség AZONNAL állítson fel egy független vizsgáló egységet, valamennyi deviza alapú jogügylet kizárólagos vizsgálatára. Ebbe az egységbe vonja be a NAV nyomozó hatóságától delegált szakembereket, de zárjon ki minden olyan személyt, aki banki érintettséggel bír (Bankszövetség, PSZÁF). NEM látjuk biztosítottnak az ország összes ügyészségének különálló dolgoztatását az EGYETLEN KOMPLEX maffia-bűncselekmény kivizsgálásában.

Legfőbb ügyész Úr!

Amennyiben Ön nem végzi el a KÖZVÁDLÓI törvényes kötelességét, akkor nyilvánvalóan korrupt bűntársa a csaló maffiának! Péntek délutánig várom a visszajelzését!!!

Tisztelettel:

Menyhért Péter sk

A dokumentumokat megkapják:
a megyei főügyészek
a NAV vezetői
a törvényszékek vezetői
a Kúria vezetői
a közjegyzői kamara
a végrehajtói kamara
a deviza alapú károsultak szervezetei
a Miniszterelnök
az Országgyűlés valamennyi vezető tisztségviselője
a Média szereplői
a Deviza Alapú Csalás Áldozatai Csoport /Menyhért Péter baráti kör tagjai
a Petíció a deviza alapú csalás ellen aláírói
a banki hitel károsultak szervezetei
a Civil Együttműködési Program jogi munkacsoportjának országos szervezetei.

aktualizált feljelentések

2013-07-17 08:42:11

Kedves barátaim!

Amint azt 7-én közöltem veletek, a feljelentések módosított - javított változatát ismét elküldtem. Az elúőzőről csak annyit tudok, hoyg a Legfőbb Ügyészség Kiemelt ügyek Főosztálya továbbította az illetékes Pest megyei Főügyészségnek.

A mostani "akció" két dologról szólt: 1. A Polt Péternek külön, személyre szólóan leírtam, hogy mik a feljelentést támogató emberek igényei (Egy komplex ügyként kezeljék; önáló, országos ügyéési csoport vizsgálja; ne játsszanak bank-ügyvédi szerepet, stb)

2. A Btk joghelyeket frissítettem, és külön kiemelve az EMBERIESSÉG ELLENI bűncselekmény létrejözttének vizsgálatát.

A három módosított dokumeentumot letölthetitek a

honlapomról pdf fájlként.

Kérek mindenkit, hogy minél több helyre juttassátok el, mert lényeges változás a maffia bűnlajstromában az emberiesség elleni bűntett!

Ez ugyanis nem csak a halottak, hanem a tönkretett családok helyzetét is magában foglalja!
Üdv menyus

2013-07-07 13:16:11

Holnap levéllel fordulok a legfőbb ügyészhez, hogy mielőbb állítsa fel a deviza alapú csalással foglalkozó önálló egységet!

Ehhez holnap már 1000 támogatói aláírás társul, és a gyűjtés még csak most kezdődik igazán.

Népi kezdeményezéshez 50 ezer aláírés kell - ha ehhez a petícióhz nem tudnk ennyi aláírást összeszedni, akkor elég csekélyek atz esélyeink.

A külföldi banktulajdonosoknak és jogvédőknek küldendő anyagunknál sm lesz mindegy, hogy a hártérben csak 1000 vagy netán 100 ezermagyar polgár áll!

Segítsetek továbbra is, egészen a 100 ezer aláírásig!

Aláírás

2013-07-03 08:46:33

Kedves barátaim!

ajánlom aláírásra mindenkinek, aki egyetért, és szeretné elősegíteni a minél gyorsabb megoldást.

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.