Hollandi úti kapu megnyitása

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírásgyűjtés folytatódik

2013-05-13 18:54:17

Kedves eddigi és jövőbeni Támogatók!

Ott voltam a GB-ülésen, és előadtam a lakossági aláírásgyűjtéssel megerősített kérésünket. Becz Péter, a bizottság elnöke meghallgatott ugyan, de a kérésemmel ellentétben nem volt hajlandó elnapolni a napirendet. Erre én azt válaszoltam, hogy kénytelen leszek törvényességi óvást benyújtani a felügyeleti szervükhöz.

Ezt meg is fogom tenni, mihelyst elérjük a 120 aláírást, mert úgy gondolom, hogy ez adhat elegendő nyomatékot a követelésünknek. Úgyhogy az aláírásgyűjtést folytatjuk, nem adjuk fel a harcot!

Mindenkit arra kérek, hogy segítse a cél elérését, hozzon még egy embert, az a lényeg, hogy szigetszentmiklósi lakos legyen, mert a Papp Pista már bedobta, hogy majd leelllenőrzi a listát. Egyébként nem kell félni tőle, ártalmatlan szájhős...

A GB-ülésen történtekről vágatlan videófelvétel készült (az 59. perc 20. másodperctől látható), ezen mindenki világosan meggyőződhet arról, hogy kinek is van igaza...

 

Hajrá Szigetszentmiklós!


Szabó József Imre



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.