Mentsük meg a GYULAI KOLBÁSZT!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

A gyulai kolbász helyzete jelenleg

2012-08-29 19:40:44

A Gyulai Húskombinát ügyével is foglalkoztak a szerdai kormányülésen, és az azt követő sajtótájékoztatón.


Az MTI beszámolója szerint a Gyulai Húskombinátról Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter elmondta, a cég Magyarország egyik legrégebbi alapítású és legjelentősebb húsipari vállalata. A társaságnál 420 ember dolgozik, így a térségben jelentős foglalkoztatónak számít.

Minderre figyelemmel a kormány stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a Gyulai Húskombinátot.

Ez kifejezi azt, hogy a kabinet minden szükséges lépést megtesz a magyar húsipar, és ezen belül a Gyulai Húskombinát megsegítésére. Az elsődleges cél ugyanis a munkahelyek megőrzése és a foglalkoztatás fenntartása.
Újságírói kérdésre válaszolva Fazekas Sándor közölte: a kormány foglalkozott az alapvető élelmiszerek áfa-csökkentésének lehetőségével, ám további hatástanulmányok készítését kéri ez ügyben.

A szóban forgó kérdést a miniszter fontosnak ítélte és jelezte, hogy ennek megfelelően foglalkozik a témával, személy szerint ő és a kormány is. A miniszter jelezte, a Gyulai Húskombinátban zajló folyamatokat a kormány folyamatosan nyomon követi, ami lehetővé teszi egy gyors beavatkozás lehetőségét az állam számára.

Érdeklődésünkre a cég menedzsmentje egyelőre nem kívánta kommentálni az elhangzottakat.

 

Ezért kérek mindenkit, hogy újra és újra ossza meg idővonalán a petíciót, mert mindig akakd olyan ismerős, aki először látja.

Köszönöm minden jóérzésű magyar embernek, aki az ügyünk, a GYULAI KOLBÁSZ ügye mellé áll!


Nagy ErikaPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.