Az Európai Parlament ne avatkozzon bele Magyarország belügyeibe The European Parliament should not interfere in Hungary's internal affairs

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Véglegesítés

2020-10-19 08:49:43

Kedves Barátaim!

 

Elkészült a végleges szöveg, az angol szöveg korrektúrája is. Azok nevét tüntettem, fel, akik eddig engedélyezték a nyilvános megjelenítést. A neveknek nagyon nagy jelentősége van! Ez rendkívüli elszántságot és bátorságot jelent. Nem véletlen, hogy ki tudja hány megtekintő, 2000 lájkoló és 2000 megosztó közül eddig csak 346-an írták alá. Közülük  túlnyomó többségünkben vállaltuk a személyes kiállást. Az külön vizsgálódást igényelne, hogy a kormány melletti kiállást miért nem tarják nagyobb arányban fontosnak az emberek, de ez meghaladja az itteni kereteket.

Óvatosságból két napot várok, hogy esteleg a névelírásokat jelezzék és utána küldöm a levelet az EU Parlamentnek.

EZUTÁN KÖVETKEZIK A FIDESZ-KDNP KÉPVISELŐK, POLITIKAI VEZETŐK, HOZZÁNK KÖZEL ÁLLÓ SAJTÓ  FELKÉRÉSE A PETÍCIÓ NÉPSZERŰSÍTÉSÉRE. Továbbra is azt remélem, hogy igyekezetünk nem lesz hiábavaló, és elindul egy online Békemenet, amit majd jövőre követhet egy igazi!!!!!

 

Üdvözlettel:


Mészáros József

Köszönet

2020-10-16 10:27:46

Kedves Barátaim!

Rendkívül megható és nagy örömet jelent számomra, hogy akadt több, mint száz elszánt és bátor magyar polgár, akik névszerint kiállnak az Orbán kormány, és Magyar Hazánk mellett!

Ne tévedjünk, ez a kiállás sokkal többet jelent a szavazófülkében titkosan leadaott szavazatnál, vagy a Nemzeti Konzultáció  anonim kitöltésénél, és bőven többet jelent a támogató lájkoknál. Javaslatomat, hogy kormányt támadó EU frakcióvezetőknek írjunk levelet 16 FIDESZ-KDNP közeli Facebook csoportnak küldtem el, amely csoportok nyilvántartott létszáma 200.000 fő, nyílván számtalan átfedéssel(én is tagja vagyok mindegyiknek). A sok-sok egyéb bejegyzés között elrejtve kapott 710 lájkot, és a FB satisztikája szerint a petíciót 1400-an osztották meg eddig. Én 10 eurot költöttem FB reklámra . A petíciót nem zárjuk le, de a levelet a következők szerint küldöm el, az angol szöveg nyelvi lektorálása után:

1. Nyomtatásban postán és e-mailben megkapják a címzett EU farkcióvezetők - valamint a magyar EU képviselő csoport vezetője - október 23-ig.

2. E-mailben megkapja az összes EU parlamenti képviselő október 23-ig.

3. Október 23-ig nyomtatásban és e-mailben megkapja dr. Orbán Viktor miniszterelnök úr, Kubatov Gábor pártigazgató úr, dr. Varga Judit miniszterasszony, és Szijjártó Péter miniszter úr azzal, hogy támogassák, ismerőseik között terjesszék. 

4. E-mailben megkapja az összes FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselő és választókerületi elnök, hogy támogassák és ismerőseik között terjesszék.

Ha, a fenti címzettek közül valaki válaszra méltat bennünket, a válaszokat a petíció aláíróinak megküldöm.

Kérem kövessék nyomon a petíció oldalán az aláírók üzeneteit. Kérem, hogy minél többen engedélyezzék nyilvánossá tenni a nevüket.

Kérek mindenkit, hogy hasonló gondolkodású ismerőseik felé, kapcsolataik felé,  e-mailben, vagy más módon népszerűsítsék!

Én az aláírók személyét ( név. város, e-mail cím) rendkívüli felelősséggel kezelem! A levél nyomatékosabbá tétele érdekében csak annak a nevét és lakhelyét tüntetem fel, aki azt engedélyezte az aláírás megtételénél. Ezt a beállítást folymatosan mindenki módosíthatja. 

Kedves Barátaim!

A petíció elindításakor az én fejemben egy online Békemenet képe lebegett. Az aláírók mind büszkék lehetnek rá, hogy kiálltak hazánkért és kormányunkért. Ha kinyomtatják otthon a végleges levelet egy szép emlék lesz kiállásukról, amit ebben  a vészterhes időszakban vállaltak! 

 Budapest, 2020. okt. 16.

Baráti üdvözlettel


Mészáros JózsefPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook