A TEÁOR 8559 és 8560 kóddal dolgozók KATA adózás alóli mentesítéséért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Közlemény

2020-04-29 13:16:59

Tisztelt Aláírók!

 

Beadványunkra sajnos több propaganda ízű, semmitmondó választ kaptunk. Reménykedjünk a legjobbakban. Íme az egyik:

Tisztelt Képességfejlesztő Intézet Alapítvány!Tisztelt Gál Attila Elnök Úr!  

Tisztelt Segíts Tanulni Alapítvány!Tisztelt Babhordozásért Közhasznú Alapítvány!Tisztelt ADHD Magyarország Pálföldi Alapítvány!Tisztelt Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület!Tisztelt Magyarországi Kineziológiai Alapítvány!  

Köszönjük, hogy megtisztelték bizalmukkal a Gazdaság Újraindításáért felelős Akciócsoportot (a továbbiakban: GFA). A koronavírus világjárvány okozta veszélyhelyzetben kiemelten fontos, hogy koncentráltan, hatékonyan és eredményesen lépjünk fel a magyar állampolgárok egészségének és a gazdaság védelmének érdekében.  A GFA célja, hogy a magyar gazdaság újraindítására újszerű, a kialakult helyzetre dinamikusan reagáló intézkedési tervek kerüljenek mihamarabb kidolgozásra. Javaslataik értékes hozzájárulást jelentenek munkánkhoz, amelynek első eredményeit Orbán Viktor Miniszterelnök Úr már be is jelentette. A Kormány év végéig hiteltörlesztési moratóriumot hirdetett, 81 480 kisvállalkozó június 30-ig adómentességet kap a KATA adófizetési kötelezettség alól, a március 1. előtt keletkezett KATA-adótartozásokra pedig haladékot adnak a vállalkozóknak. A turizmushoz és vendéglátáshoz hasonlóan járulékmentességet kapnak a médiaszolgáltatók kieső reklámbevételeik után. A kilakoltatásokat, lefoglalásokat, adóvégrehajtásokat felfüggesztik a veszélyhelyzet lejártáig. Emellett - szintén a veszélyhelyzet megszűnéséig - a gyes, gyed jogosultságokat is meghosszabbítják.  Orbán Viktor Miniszterelnök Úr 2020.04.06.-i bejelentésének megfelelően az Innovációs és Technológiai Minisztérium feladata a gazdaságvédelmi program koordinálása, irányítása.  Felelősségteljes együttműködésüket köszönjük, munkájukhoz sok sikert és elsősorban jó egészséget kívánunk! Tisztelettel:  " Gazdaság újraindításáért Felelős AkciócsoportE-mail: gfa@nvtnm.gov.hu 


Képességfejlesztő Intézet Alapítvány



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...