Tóásó Elődért, a Temerini Fiúkért és minden politikai fogolyért!!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ima Tóásó Előd és a Temerini Fiúk szabadon bocsátásáért!

2012-01-11 14:30:40
Drága MAGYAR Testvéreim! Imádkozzatok ma este velem és sok ezer HONFITÁRSUNKKAL együtt 6 MAGYAR ANYA Gyermekéért!

events/219040824846029/

Ma este 20.40-kor, remélhetően több ezer MAGyar Ember fog a világ minden táján fehér gyertyát gyújtani Elődért. Az Ó igazsága az egész Magyar Társadalom igazsága! Ha ma este győzni fog az igazság az igazságtalanság fölött, ez az egész MAGyar Társadalom erkölcsi győzelme lesz az igazságtalanság fölött! Fogjunk össze hát, és imádkozzunk nagyon sokan Elődért, az öt Temerini Fiúért, Budaházy Gyuriért és minden politikai fogolyért, akit igazságtalanul hurcoltak, hurcolnak meg!
Áldás!

Szerdán, azaz ma este 20.40 ( magyar idő ) szabadlábra helyezési tárgyalási időpont. Tóásó Előd és Mario Tadic. La Paz Legfelső Bíróság. Kérlek benneteket, imádkozzunk érte közösen. Mást úgysem tehetünk érte-értük innen !!!

Talán még annyit, hogy a Petíciót, aki nem írta még alá, az tegye meg kérjük szépen! Írjátok alá Tóásó Elődért, a Temerini Fiúkért, akik 61 év összbüntetést kaptak Szerbiában! Gyakoroljunk könyörületességet Embertársainkért! Magunkért! Istenünkért! Hazánkért!

signatures/toaso_eldert_a_temerini_fiukert_es_minden_politikai_fogolyert/start/280

Berze Marianna

Terjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.