Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin Civis Honoris Causa címének visszavonása

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Nem maradunk csendben!

2017-09-12 17:08:22

Kedves aláírók!

Köszönjük, hogy azok közé tartoztok, akik egyetértenek velünk abban, hogy  az egyetemi autonómia fontosabb, mint az aktuális politikai érdekek kiszolgálása. A debreceni Natív csoport a továbbiakban is képviselni fogja véleményét, és Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin debreceni látogatásáig mindent meg fog tenni azért, hogy az egyetem szenátusa visszavonja döntését. 


Kérjük, amennyiben érdekel az ügy további sorsa, lájkold Facebook oldalunkat : https://www.facebook.com/Nativ.Debrecen/?fref=ts .
Illetve amennyiben van lehetőséged, aktív szereplőként vegyél részt kampányunkban! Részvételi szándékodat jelezheted e-mailben: info.nativ2016@gmail.com vagy Facebook oldalunkon személyes üzenetben. 

Üdvözlettel Barna Eszter ( Natív tag)


Barna EszterTerjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.Fizetett hirdetés

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.

Facebook