Mentsük meg a margitszigeti kisállatkertet!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

TILTAKOZÁS A MOZGÓÁRUSOK KITILTÁSA ELLEN!

2011-05-20 11:45:13

TILTAKOZÁS A MOZGÓÁRUSOK KITILTÁSA ELLEN!

 

Tarlós István főpolgármester kicsinyes, pitiáner, és kisstílű politikai bosszút állt a margitszigeti kisállatkert megmentéséért velünk együtt aláírásokat gyűjtő kereskedőkön.

 

Budapest fideszes városvezetése a petíciós aláírásgyűjtés elleni megtorlásképpen visszavonta a mozgóárusítást lehetővé tévő engedélyét az érintett kereskedőknek, így tiltva ki őket a Margitszigetről.

 

Mélységes felháborít bennünket, hogy hazánkban - amely az Európai Unió tagállama – egy választott tisztségviselő pusztán merő bosszúvágytól, és személyes sértettségtől vezérelve emberek egzisztenciáját lerombolhatja, és családjaik megélhetését kockára teheti.

 

Ezúton is felszólítjuk Tarlós István főpolgármestert, hogy haladéktalanul vonja vissza a Budapesti fideszes városvezetés becstelen, nemtelen, és visszataszító döntését!

 

Végh Edvárd

 

rakosline@rakosline.hu


rakosline.huTerjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.Fizetett hirdetés

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.

Facebook