Mik ezek a csíkok az égen??? HIVATALOS ÉS NYILVÁNOS VIZSGÁLATOT!!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Támogatási kérelem

2015-05-18 17:19:58

Tisztelt Támogatóink! Tisztelt Petíciónkat Aláírók!

Mint önök is tisztában vannak vele, egy több ezres demonstrációnak (tüntetésnek) és a további chemtrail vizsgálatoknak magasak a költségei.
Mi szeretnénk, ha ebben anyagilag támogatnának minket, mivel párt- és politikamentesen (ezt szeretnénk, ha így is maradna!), csak magunkra és önökre számíthatunk!
Mi arra gondoltunk, mindenki, aki a petíciónkat aláírta, küldjön nekünk 1000, azaz egyezer forintot! Úgy gondoljuk, így a sok kicsi sokra megy és önöknek sem terheljük meg annyira a pénztárcáját! Természetesen, aki úgy gondolja, az ezer forintnál többet is küldhet, a demonstráció (https://www.facebook.com/groups/chemtraildemonstraciobudapest) és a további vizsgálatok létrejöttének elősegítésére! Mi magunk is támogatjuk az anyagiakat, lehetőségeinkhez mérten! A pénzügyeket jelenleg Csordás József felügyeli, a támogatásokat az ő számlájára lehet eljuttatni.
Hogy a petíciónk aláírása mellett anyagiakkal is támogat minket, ezt önnek kell eldöntenie. Mi örömmel vennénk, ha ilyen formában is mellénk és a célunk mellé állna, amelyet már olvashatott a petíciónkban itt: http://www.peticiok.com/magyarchemtrailvizsgalat
Amennyiben úgy dönt, hogy érdemes támogatnia minket, ezer forinttal (nagyjából egy doboz cigaretta ára) vagy esetleg többel is, kérem juttassa el az összeget a következő számlaszámra:

Kedvezményezett neve: Csordás József
Számlaszám: 11991119-98080933-00000000 Erste Bank

Ha Magyarországon kívülről (külföldről) szeretné a támogatását eljuttatni, akkor a számlaszám ennyiben változik:

HU04 1199 1119 9808 0933 0000 0000 Erste Bank SWIFT CODE: GIBA HU HB

Minden támogatást, segítséget tisztelettel és előre is megköszönünk!

Oberle Gábor, a petíció létrehozója
http://geckosky.tumblr.com
levelek@zoho.com


Gábor Oberle

IP cím korlátozás

2015-04-19 03:52:46

Tisztelt Petíciónkat Aláírók, Tisztelt Támogatóink!

Több visszajelzés érkezett hozzánk, miszerint kifogásolták, hogy egy számítógépről (egy IP címről) csak egy aláírás engedélyezett a petíciónk aláírásakor. Azt is kérdezték, hogy hogyan fogunk így összegyűjteni 30 ezer aláírást, ha ez a korlátozás továbbra is fennáll.
Válaszunk:
Magyarországon jelenleg több, mint 8 MILLIÓ érvényes és hivatalos szavazati joggal rendelkező ember él. Ha ezeknek csak a tizede írná alá a petíciót, az is 800.000 (NYOLCSZÁZEZER) aláírót jelentene...
800000:30000=26,66, azaz közel 27-szer többen írnák alá, mint amennyit mi megjelöltünk a petícióban!
Az egy IP cím-es korlátozás bevezetéséről internetes trollok folyamatos támadásai miatt kellett így döntenünk!
Egy 2013-ban indított petíciónkat már tönkretették, azonos IP címekről, viszont több azonosítóval telerakták kitalált nevekkel és áladatokkal a petíciót, így a valódi aláírások számát nem tudtuk nyomon követni, illetve maga a petíció se lehetett volna eredményes és érvényes, mivel nagyrészben nem létező emberek írták volna alá!... (főleg, hogy ott állandó lakcímet nem kértünk)
A másik, hogy a korábbi petíció fórumrészét trágárságokkal és értelmetlen vagy provokáló hangnemben megírt hozzászólásokkal bénították le, ezt már az új petíciónknál is elkezdték, így annak fórumrészét is le kellett zárnunk!
Lényegében, amennyire tudtunk, szigorítottunk a biztonsági feltételeken, hogy az internetes trolloknak minél kevesebb lehetősége legyen ennek a petíciónak újbóli tönkretételére!
Hogy ez valaki(k) megbízására történik vagy a saját élvezkedésüket szolgálja, ez változó, mi lehetőségeinkhez mérten próbáljuk őket felderíteni és eljárni velük szemben.

Ha az egy IP címes korlátozás ellenére, a családjukból többen is alá szeretnék írni a petíciónkat (és csak 1 darab internet kapcsolattal rendelkező gép van otthon), akkor javasoljuk, hogy az aláíró nevéhez írják oda, pl. "Iksz Ipszilon és családja" vagy "Iksz Ipszilon + 4 fő" (ahol persze az Iksz Ipszilon helyére az aláíró nevét kell beírni) vagy hasonló megoldásokkal kiírva, hogy többen támogatják egyszerre a petíciót! Az aláírások listájában (http://www.peticiok.com/signatures/magyarchemtrailvizsgalat/) megtalálható az aláíró neve (ha sikeresen aláírta a petíciót), a nevének vonalában, jobbra a sor végén lesz a Műveletek felirat, alatta pedig a Szerkesztés felirat, arra kattintva szerkeszthető az aláírás, változtatható a név is, ha valami véletlenül rosszul lett írva, ki lehet javítani!
Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy vannak egyéb megoldások is az egy IP címes korlátozás kijátszására (ezeket itt nem reklámoznánk...), de ennek az online petíciós oldalnak (peticiok.com) a biztonsági lehetőségei jelenleg ennyi védelmet tesznek lehetővé számunkra.
A petíciónkat tönkretenni szándékozók célját csak megnehezíteni tudjuk, jelenleg teljesen kivédeni nem! Mindenesetre folyamatosan ezen vagyunk, erőteljes figyelemmel kísérjük a petíció alakulását!
Egyéb kérdéseiket a nevem alatti e-mail címre küldjék, amint tudok, válaszolok rá.
Üdvözlettel:

Oberle Gábor, a petíció elindítója
http://geckosky.tumblr.com
levelek@zoho.com


Gábor Oberle

Az aláírások érvényessége

2015-03-31 08:29:57

Tisztelt Petíciónkat Aláírók, Tisztelt Támogatóink!

Idézek a petíció leírásából, kérem ezekre legyenek figyelemmel a petíció sikeressége érdekében!
Ha a címet nem adja meg valaki, az aláírását kénytelen vagyunk törölni!

"Hogy a hivatalos szervek is elfogadják a petíciót, kérünk mindenkit, hogy valódi adatokat adjon meg, mert kitalált neveket és nem létező településneveket, címeket nem fognak elfogadni! A petíció érvényessége és sikeressége érdekében mindenképpen szükség van az állandó lakcímre is, ezt ne hagyják ki az aláíráskor! Kérjük, ne csak az irányítószámot, hanem a címet is adják meg, aki pedig nem magyarországi címről írja alá, az is írja oda az ottani postai irányítószámot! Így lesz csak érvényes a petíció és az aláírás! Köszönjük! 

A PETÍCIÓT AZ OLDAL ALJÁN LEHET ALÁÍRNI! Aki nem szeretné nyilvánossá tenni az aláírását, az lent kattintson az Aláírásod nyilvános? kérdésnél a NEM-re!

(Így csak az aláíró látja az adatokat, más nem!)"

A petíció terjesztéséhez, megosztásához a leírás végén találhatnak hivatkozásokat, amelyekre rákattintva meg lehet osztani a petíció oldalát! -> http://www.peticiok.com/magyarchemtrailvizsgalat


Tisztelettel és köszönettel:

Oberle Gábor (http://geckosky.tumblr.com)
a petíció létrehozója


Gábor Oberle



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.