732 Busz tanítási szünetben is közlekedjen

Szeretnénk, ha a 732 busz (Érd Bem tér - Kelenföld) nemcsak a tanítási időben, hanem minden munkanap közlekedne azon mentrend szerint, ahogy tanítási időben jár (reggel 3 járat, délután 4 járat indulna).

A vírus miatti oktatási szünetben is járt a busz, igény megvolt rá ki is volt használva. Ez a járat nagy könnyebséget nyújt Érd Parkváros lakóinak, főleg akik távol laknak a Bem tértől. Azok a személyek akik ebben a városrészben laknak előfordulhat, hogy naponta 20-25 percet kell sétálni reggel azért, hogy a Bem tér buszmegállóba eljussanak, valamint ugyanennyit hazafelé a délutáni órákba. Azonban ha a 732-es busz tanítási szünetben is közlekedne, akkor ez az idő lecsökkenne pár percre.

Az aláírással felhatalmazom Szűcs Sándor (civil) petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.