50%-os havi Budapest-bérlet pedagógusoknak

           Kérvényezzük a főváros vezetésétől, hogy azon pedagógusok számára, akik budapesti állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek, 50%-os pedagógusi bérletet biztosítsanak.
           Jelen idő szerint egy álláskereső budapesti lakcímmel (vagy tartózkodási hellyel) rendelkező személy 0 Ft-os havibérletet igényelhet úgy, hogy az álláskeresési járadék nettó (körülbelül) 70.000 forint és 120.000 forint között mozog.
           Egy pályakezdő pedagógus gyakornoki fizetése nem sokkal haladja meg az álláskeresési járadék maximum összegét – nagyjából egy havi Budapest-bérlet árával. Hozzátéve, hogy a Pedagógus I. fokozatba lépve sem történik a fizetésben nagy emelés.
             Kérjük a főváros vezetését, hogy a megalázó módon alulfizetett pedagógusoknak, akik budapesti lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel, valamint pedagógusigazolvánnyal rendelkeznek, biztosítsanak 50%-os havi Budapest-bérletet.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Urbán Dániel petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...