A Magyar Kormány követelje vissza az Osztrák-Magyar Monarchia egykori tiencsini koncessziós zónáját Kínától Magyarország számára!

A magyar kormány környezetszennyező kínai akkumulátorgyárakat és a Kínai Kommunista Párt iránt elkötelezett Fudan Egyetemet Magyarországra akarja hozni, és ebből Magyarországnak és a magyar embereknek semmi haszna nem származik! Ráadásul a Liu fivérek is Kínát választották Magyarország helyett! Ezért követeljük Orbán Viktortól és kormányától, hogy a hazánkba tervezendő kínai létesítményekért cserébe Magyarország nyújtsa be a területi igényét az Osztrák-Magyar Birodalom egykori tiencsini koncessziós területe iránt a Kínai Népköztársaságnak! Eljött az ideje, hogy végre Magyarország is kapjon valamit Kínától, és ne csak mi adjunk ajándékokat az ázsiai népköztársaságnak! Különben is, Tiencsinben az a 150 hektáros terület minket illet, amit az I. Világháború során jogtalanul vettek el tőlünk!120232.jpg120234.jpg

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Bolton János petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.







Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...