24 órás vonatjegy visszaállítása

A MÁV legújabb szankciója, hogy a belföldi utazásokra 100 km alatti távolságban 4 órás intervallumú vonatjegyeket vezetett be. Ez által az utasoknak az előre váltott jegyekkel rendkívül szűk intervallumban kell tevékenykedniűk. Megnehezítve ezzel a hazautazást! Hiszen, ha reggel 6 órakkor megvásárolják a hazafelé szoló jegyet egy esetleges időbeni csúszás esetén (pl többet várnak orvosra, ügyintézőre, mint ami belefér a 4 órába) nem tudnak hazatérni az előre megváltott jeggyel, újat kell vásárolni. Vagy pedig, ha valamiért korábban végeznek az ügyintézéssel akkor akár több órát is kénytelenek várni, mert az előre megvásárolt jegyekkel nem lehet felszállni a korábbi vonatra!

A MÁV elvárja az utasaitól, hogy kvázi látnokok legyenek és az szerint vásárolják meg a jegyeket előre, ha nem akarnak sorban állni, vagy lekésni egy aktuális vonatot, miközben a MÁV olyan apróságokat sem képes biztosítani, hogy az utasok minden nap időben, pontosan be tudjanak érni a munkahelyükre, vagy haza a családjukhoz. 

Ezen peticióval követeljük a vonatjegyek irreális 4 órás időintervallumának visszaállítását 24 órásra! 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Lakatos Lívia, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook