2021 érettségi (év végi jegyek)

2021 érettségi!2020 Március közepe óta nem voltunk iskolába csak szeptemberében és októberben ez majdnem 1 év kihagyott iskola tanítás(az órák nincsenek megtartva,A tanárok felolvassák az elküldött ppt, semmiféle segítség nyújtás nincs a tanárokban!Olyan feladatokat kapunk amiket segítség és tanítás nélkül alig lehet megoldani!

nem gyakoroljuk a szóbeli feleléseket és az írásbeli dolgozatokat semmiféle formában!

2020 érettségin nem volt szóbeli!Könnyítve voltak a feladatok!

2021 érettségi szeretnénk mi is azt hogy ne legyen szóbeli,és legyenek könnyítve az adott feladatok mivel nem jártunk iskolába!Akinek esetleg javítania kellene a jegyén  azt hívják be maximum szóbelizni!

Emelt és középszintű tantárgyak megkönnyítése(mint pl aki szeretne testnevelésből érettségizni az hogyan tanulja meg a gyakorlatokat?Ha még a kondi termek sincsenek nyitva és a szabadidős helységeket nem lehet használni!)

Akik nem szeretnének tovább tanulni év végi megajánlott jegyet kapjanak(ha úgy dönt hogy esetleg szeretne továbbtanulni akkor az októberi vagy a május érettségin legyen rá lehetősége!)Megértésüket köszönjük. Üdvözlettel 12.-es tanulok közössége!

Az aláírással engedélyezem 12. Évfolyam tanulói, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.