18. kerületi Mikszáth Kálmán utca egyirányúsítása az Üllői út és a Nefelejcs utca közötti szakaszon

Kérvényezzük a Mikszáth Kálmán utca egyirányúsítását az Üllői út és a Nefelejcs utca közötti szakaszon!

 

A 18. kerületi Mikszáth Kálmán utca autóforgalma jelentősen megnőtt az elmúlt pár évben. Hétköznap reggel az Üllői út sarkán óriási a torlódás, sokan a tiltó tábla ellenére parkolnak le és kísérik be gyermeküket a Piros Iskolába (Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános iskola), ezzel megnehezítve az áthaladást. 

Az utca többi része is zsúfolt, a parkoló, illetve a közlekedő autók tükrei sokszor összekoccannak, sérülnek. Az Aranyeső utcát elhagyva, a Nefelejcs utca felé haladva, szűkös a hely, a két egymással szemben haladó autó nem fér el. A parkoló járművek miatt lehetetlen félreállni. A nehézkes közlekedéssel együtt a zajszennyezés is jelentős mértékben növekedett az utca ezen szakaszán. 

 

A Mikszáth Kálmán utca lakói a fent leírtak okán kérvényezik az egyirányúsítást az Üllői út és a Nefelejcs utca közötti szakaszon! 

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tálas Dorottya petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...