Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#7000 Re: Re: Re:

2016-08-16 19:15

#6998: - Re: Re:  

  Te itt hiába adod elő a fantazmagóriáidat, a felszámolási eljárás a csődtörvény alapján fog lezajlani, az előző kommentben is jelzett, pontosan meghatározott kielégítési sorrendben, melynek értelmében a kötvényből eredő kártérítési követeléseket a sor legvégén lévő, az úgynevezett egyéb követelések között (hatodik csoport,) kell kielégíteni.

Az olyan baromságokkal pedig, mint hogy  „fingért átjátszották az egész létesítményt” a jövőben kíméld meg a többieket.

Azt javaslom, higgadj le, s fogadd el a zsidó bölcsességet:

Ha nem tehetjük azt, amit akarunk, azt kell akarnunk, amit tehetünk. 

Válaszok


Vendég

#7001 Re: Re: Re: Re:

2016-08-16 20:39:21

#7000: - Re: Re: Re:  

 A "fantazmagóriám" melyik részre vonatkozik a hozzászólásnak ? Ugyan írd már le mivel tartozna a Q az alkalmazottainak ??? Az alkalmazottaik köszönik szépen, jól vannak, élnek, mint mondottam sokan a jövőbeli ÚJABB Q károsultak pénzére vadászva. Na ez a fantazmagória ? Ja, hogy esetleg a munkatársaknak is voltak befektetései a Q-ban ? S hányan mentették ki az utolsó napokban...  ha meg ugye vállalati kötvényeik voltak, akkor ugye tudjuk HOL ÁLLNAK A SORBAN... :)

Vagy Borkai erőfeszítése annak érdekében, hogy az ETO Park INGYENESEN Győr városának kezébe kerüljön ? Cáfolj már meg... kotorj elő pár tavalyi Kisalföldet. Elég gyakori téma volt a "zavarosban halászata"... csak sajna "kibontani" nem sikerült a részleteket, hisz Győrben tudjuk ki az úr. 

Ne adj isten a felszámoló istentelen "erőfeszítése" azért, hogy "szegény bérlők" végre új tulajdonossal ismerkedhessenek meg az ETO Parkkal kapcsolatban, nehogy ne legyen kinek kifizetni a bérleti díjat... :) Mert ugye a felszámolónak is a legfontosabb a bérlők "problémája"...

Ezeket a csőd, felszámolási, stb törvényeket úgy hozták meg, (azok az etikailag, erkölcsileg erősen megkérdőjelezhető urak ott a Parlamentben) hogy a kisember megszívja a keselyűk meg mint írtam "fingért megkapjanak MINDENT". Az, hogy TE ennek esetleg "tapsolsz", mivel nem tudom mi közöd van a Q ügyhöz az a te dolgod. Ettől függetlenül nagyon sokunknak megvan a véleménye a felszámolásról, az egész ügyről, no meg azokról akik ebből az ügyből is busás haszonnal fognak kiszállni - s azok nem mi leszünk. Meg majd lehet egyszer papír is lesz róla, mi is volt ez az egész ügy, s kik is akik mögötte állnak, no meg kik is a valódi haszonélvezők - mert itt is előjön az általad emlegetett fantazmagóriám, miszerint nem Tarsoly az igazi haszonélvező...

aztán tévedni emberi dolog, mindesetre elég lenéző, kioktató komment az amit itt lenyomtál feljebb, ilyet ritkán olvasok fórumokon szerencsére. Ugyanis senki sem mondta, mint említettem, hogy nem az a sorrend amit írsz, sőt, tudjuk hol áll a sorban a vállalati kötvénytulajdonos, ettől még lehet ennek nemtetszését közölni. Erre meg lehet normális emberi módon is reagálni - SZERINTEM. (ebből meg leszűrheted, hogy a te kommented mennyire tartom ebbe a kategóriába tartozónak, mint mondottam nem "szakmailag", hanem emberileg)