Gyermekeink jogaiért

Quoted post


Vendég

#76 Re: Re: Re:

2016-02-11 11:58

#74: - Re: Re:  

 Ettől még nem kéne másoktól várni a sültgalambot! Amit kapnak, azt köszönjék meg, ne akarjanak annyit kövtelni, mint amit mások kemény munkával keresnek.

Válaszok


Vendég

#78 Re: Re: Re: Re:

2016-02-11 12:15:07

#76: - Re: Re: Re:  

 Neked van gyereked ? Kap oktatást ? Itt sem a sült galambot várják a szülök. Ha a te gyerekedbek jár az oktatás az ő gyerekeiknek is járnia kellene. Nekik nincs, ezèrt a szülő dolgozni sem tud. Ha holnaptól egy bölcsi, ovi, iskola sem nyítna ki szülők ezrei nem tudnának dolgozni . Ők ebben a cipőbe vannak EZ NEM AZ Ő VÁLASZTÁSUK.


Vendég

#100 Re: Re: Re: Re:

2016-02-11 21:00:27

#76: - Re: Re: Re:  

 Nem tudom, hogy nagyon szomorú legyek a véleménye miatt, vagy végtelenül kiakadjak. Mi a férjemmel kb. 30 éve fizetjük az adót, 15 éve pedig több százezret azért, hogy a gyerekünk ne állami éhbérre legyen szorulva felnőtt korában, hanem képes legyen önállóan élni és képzelje, hogy Ő is fizessen adót! Ez minden vágyam, elhiheti!!!!!

A lakás és autóhitelesektől nem sajnálja az adóját? Csak az elesettektől?


Vendég

#104 Re: Re: Re: Re:

2016-02-12 06:33:03

#76: - Re: Re: Re:  

 Napi 10 óràt dolgozok. Egy autista gyermek édesanyja! 

Nem bírom az antiszociális majmokat!

#106 Re: Re: Re: Re:

2016-02-12 08:36:39

#76: - Re: Re: Re:  

 Kedves S**gg**j! Ha az állam tartja el a gyereket, aki fogyatékos, és egy intézményben helyezik el, akkor 300%-os fejkvótával számolva, havi 360 ezret fordít rá, minden hónapban, bár ez ha jól tudom most emelkedett. Ha a szülő átvállalja a melót és nem dugja intézetbe, akkor családi + ápolási. (Max. 50-60 ezer) Az ápolási foglalkoztatotti jogviszony ugyan, de ez után egy szülő maga szerint mennyi nyugdíjat fog kapni???? Biztos élvezetből van otthon a kis "gyagyással", végül is, a hegyről is le lehetett volna lökni ugye??? Arról nem beszélve, hogy nálunk fejlettebb országok már meglátták a fantáziát a jól funkcionáló autisták fejlesztésében, hiszen épp vizuális látásmódjuk miatt sok olyasmit is észrevesznek, amit a neurotipikusok nem. Ez remek dolog például a számítástechnikában. De hogy mást modjak egy autista megfelelő fejlesztéssel, remekül alkalmas sor munkára, mivel nemhogy bírja, kimondottan igényli a monotonitást. Továbbiakban kívánnák önnek néhány ilyen családtagot, hogy tudja merre lakik az Isten, de inkább nem leszek olyan osotoba, mint ön! Ja, és érintett szülő vagyok, aki épp eleget melózott, de mivel már nem élhető a vállalkozói környezet, befejeztem. Majd ha ez a gondoskodó állam visszaadja a millkáimat, amit a nyugdíjpénztáramból elcsórt. Addig inkább várom a sült galambot, meg azt, hogy az ilyen sok idióta irigy szarházi orra essen a saját piszkában ( Ugyanis az ilyen szociális és emocionális analfabéták szoktak egyedül meghalni a saját kis padlójuk kövén).
Tudja az a karma dolog létezik ám. ;)