Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Quoted post


Vendég

#158 Re: Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót indítsak :(

2014-03-17 08:59

#155: tibi a galád - Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót indítsak :(

Tibi, a pénztárosnő nem a feminizmusnak köszönheti, hogy szar munkája van - vagy a pénztáros pasi is a feminizmus miatt áll pénztárnál ugyanúgy? Ez a maszatolás. Nem, ez egészegszerűen hazugság. Nem hiszem el, hogy te még nem láttál pénztárgép mögött férfit. Mit gondolsz, neki hány perc pisiszünete van? (S ha tegyük fel, több, az épp azt jelezné, hogy van még feladat a nők egyenjogúsításában.)
Ha neked gondod van a férfiasságoddal, és amiatt, mert a nők már nem alávetettek, nem (mind) örülnek annak, ha akad egy pasi, aki mellett a konyhában kiteljesedhetnek, az tényleg gáz. De nem a nők tehetnek róla.

A nők azt köszönheztik a feminizmusnak, hoyg tanulhatnak. Hogy lehetőségük van nem cselédként és max. pontosan pénztárosnként érvényesülni, hanem akár egyetemet is végezhetnek. Azt, hogy akár nadrágot is felvehetnek. Azt, hogy akár elválhatnak az őket lenéző férjüktől. Azt, hoyg ma már kiderül: a pedivília áldozatainak 70-80 százaléka kislány, hiába próbálják sokszor még ma is a pedofíliát a homoszexuálisok nyakába varrni.

Válaszok

tibi a galád

#174 Re: Re: Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót indítsak :(

2014-03-17 09:19:17

#158: - Re: Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót indítsak :(

"a pedivília áldozatainak 70-80 százaléka kislány, hiába próbálják sokszor még ma is a pedofíliát a homoszexuálisok nyakába varrni." a legfrisebb brit statisztikák szerint a pedofilia áldozatai többségében fiúk. Konkrétan, a 12 év alatti lányokesetében 5,6% a fiúk esetében 5,9% az elszenvedők aránya az össz gyerekek számához mérve. Tehát a 70-80% ismét hazugság. Hazugság. Hazugság.Hazugság. Hazugság. Feminizmus. Hazugság. Feminizmus: Hazugság.

 

"A nők azt köszönheztik a feminizmusnak, hoyg tanulhatnak. Hogy lehetőségük van nem cselédként és max. pontosan pénztárosnként érvényesülni, hanem akár egyetemet is végezhetnek." - igen valóban, de ezeket a tényleg vitathatatlan eredményeket már a XX. század első felében behúztátok. Azóta pedig csak a társadalomrombolás, férfidémonizálás megy.

Ezzel van problémánk.