Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Tibi a galád

/ #240 Re:

2014-03-17 14:25

#235: -

mekkora hozzászólás, nem csoda, a druszám. :)

Ilyenkor mindig felrémlik bennem az a kelet-európai kutatás, amely azt az attitűdöt boncolgatja, miszerint egyes nők válás után, a megszokott életszínvonaluk megtartása érdekében bedobják a lányukat a közösbe; 1-2 ezer eurócskáért jól ellehet mókolni a 6-8 éves kislányukkal. És hát egy-egy aberrált hivatalnok, bíró nem rest ezt az összeget kifizetni, ahogy az a napvilágra került litván esetből is kiderült. Természetesen ilyenkor az anya pszichikai hadviselést is folytat a lánya ellen, és minden alkalommal elmondja, hogy: EZ IS APÁD MIATT VAN, MERT NEM ÉRDEKLED, ELHAGYOTT MINKET.... és a gyerek ezt az erőszakos súlykolást elis hiszi...

talán nem árulok elnagy titkot,ha azt mondom, a fejlett világban, a gyermekprostik jelentős részét a saját anyja futtatja.

Nem véletlen mondta apám: sose kezdj olyan nővel akit az anyja egyedül nevelt fel, mert az biztos hogy férfigyűlölő,és kicsinál téged fiam!

Bár ez hatalmas tabu, és az is lehet hogy blöffölök... mondjuk ez az attitűd annál elkeserítőbb mint amennyire érdekes...egy már-már klasszikus megfordítva.

Férfi és nő, egykutya,egyik sem jobb a másiknál. Ennyi itt a lényeg.