peticiok.com/felmondas

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) peticiok.com/felmondas petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#101 Re: Re:

2015-01-06 12:53

#11: - Re:  

 Lassan 5 éve "2/3"-al a Fidesz van hatalmon! Miért nem adta vissza, az általad felsoroltakat? Ellenzékben harcolt pl. a sávos nyugdíjemeléssért. Azzal mi van? Lehetne még sorolni! Nem teszem, gondolkozz!

 

 


Vendég

#102

2015-01-17 13:41

Sajnos már 1989-ben sem kellett volna a politika köreibe engednünk....

Vendég

#103

2015-01-17 17:54

Orbán saját magának fiatal korában olyan saját skrizofén vonásairól beszélt, amelyekkel ÖNMAGÁT LÁTJA KIVÜLRŐL ! - ez önmagában PSZICHIÁTRIAI eset, MINISZTERELNÖKNEK ALKALMATLAN.
Cselekedetei pedig egy-az egyben az önkényuralom, az egocentrikusság, az egománia, a hatalomkoncentráció és teljhatalmat gyakorol MINDEN, MINDENKI FELETT !!! ZÁROS HATÁRIDŐBEN BELÜL MEG KELL FOSZTANI ŐT ETTŐL a BETEGES MÁNIÁTÓL, mielőtt még TÖBB EMBER LENNE HANÁNKBAN ÖNGYILKOS. Ha, jól értesültem, ennyi öngyilkos még a Rákosi, Kádár korszakban sem volt, mint az Orbáni diktatúra alatt.
Különös, hogy ez az ember a szülőfalujának legvégén lévő "ház"soron, vályuházban szegénységben nőtt fel és hatalommal bírva, a saját maga által is megtapasztalt kegyetlen szegénységet NYOMJA RAKÁSRA a MA MAGYAR EMEREK MILLIÓIRA !!!! Tényleg EL KELL EZT TŰRNIE a MAGYAR NÉPNEK???? - TÉNYLEG ENNYIRE KONFORMISTÁK a politikusaink?

Vendég

#104

2015-01-18 07:39

:) Remélem lesz változás :)

Vendég

#105

2015-01-23 09:49

Remélem sokan alá írjuk, mert ez így nem maradhat, Az emberek a saját otthonaikban éhen hallnak , meg fagynak, gyerekek 100 ezrei éheznek, !! meddig lehet ezt még tűrni??

Vendég

#106

2015-01-24 10:39

pénz nélkül nem lehet elzavarni a pénzéhes maffiát?

Vendég

#107

2015-01-24 18:51



Korrekt országban, korrekten szeretnék élni, dolgozni, halni!

Vendég

#108

2015-02-14 19:38

Ajánlom az elit figyelmébe: Az igazságszolgáltatás rendszere, az önkormányzatok többsége bolykottál és sajátos, ártalmas szemszögből értelmezi,alkalmazza a törvényeket. 

 


Vendég

#109

2015-04-23 11:40

Egyetertek a paticoban leirtakkal.
Wolfsoft

#110

2015-04-27 20:14

Nyílt levél a külföldön élő MAGYAROKhoz

 

Drága magyar testvéreim! Nem tudom ki miért él külföldön, miért menekült ki más országba, nem is érdekel. Hatalmas dolgot kérek Tőletek! Itt a szülőhazátokban sajnos olyan emberek maradtak, akik vagy belefáradtak abba, hogy változtatni akarjanak az életükön, vagy annyira lebutították őket, hogy észre sem veszik, mit művelnek velük.

GYERTEK HAZA! Biztosan nem egy olyan van köztetek aki "jól él" ott ahol most él! Vegyétek vissza ami a TIÉTEK! A MAGYAR FÖLDET! A MAGYAR HITET! A MAGYAR KINCSEKET!

Nézzetek utána, hogy miket titkoltak el előlünk, miért kerültünk idegenek által rabszolgasorba, holott egész Európát el tudjuk látni élelemmel, energiával. Nem csak Tőlünk vettek el szinte mindent a hazaáruló politikusok, hanem a gyermekinktől, unokáinktól is.

Amennyiben érvényt tudunk szerezni az eredeti Alkotmányunknak, a Szent Korona Alkotmányának, akkor többé nem kell szüleitektől távol élnetek, családotokat, barátaitokat itt hagyva idegeneknek dolgozni. Ami itt ebben az országban történik az egy árulókkal kötött paktum eredménye, egy erkölcsileg teljesen megsemmisített nemzet küszködése az életben maradáshoz. Nélkületek ez a maroknyi MAGYAR aki még maradt hűséges a Szent Korona eszméjéhez nem tud érvényesülni. anyagilag teljesen kisemmizve, erkölcsileg meghurcolva, lelkileg megtörve de küzdünk amíg bírunk. Nagy szükségünk van Rátok! Többen vagytok, kint lassan mint idehaza. Ha érvényt szerzünk az Alkotmánynak, akkor minden bennünket tönkretett szerződés amit a korrupt kormányok aláírtak semmisek lesznek, a területeinket visszakapjuk, és a Szent Korona országai újra egyesülnek!

Biztonságban és bőségben élhetünk tovább együtt. Ti tudtok nyomást gyakorolni a jelenlegi vezetőinkre, mert volt bátorságotok kilépni ebből. Most a Ti segítségetekre van szükségünk, hogy a Magyar Jog visszaálljon eredeti helyére az illegitim köztársaság hatalma helyére. Az Alkotmányunkat SOHA SENKI nem hatálytalanította, mind a mai napig érvényben van, csak egy alkotmány erőszakkal háttérbe szorították. Követeljétek hogy állítsák vissza a Jogrendet, és többé nem kell szép hazánktól távol élnetek!

https://youtu.be/0hK7NIZOWa0

https://youtu.be/pf8FuVurYSk


Vendég

#111

2015-05-18 19:06

Csak így tovább fogjunk össze !Hajrá Apostoli Magyar Királyság!
Hajrá Borbély József Kormányzó Úr!

Vendég

#112

2015-05-19 11:28

Mondjanak le minél előbb nincs a népnek szüksége ilyen kormányra minden nap érezzük a bőrünkön az ők mocskos dolgait.A népnek olyan kormányzó kell aki a nép érdekeit védi nem pedig kizsákmányolja! Éppen eleget élősködtek a bőrünkön.
Derüljön ki mi előbb a mocskosságuk tegyék hűvösre őket.
A népnek Borbély József Kormányzó kell mert igen is ő emberséges és harcol mind azért ami jár nekünk.Harcol kivétel nélkül minden egyes magyar állam polgárét.Én nagyon drukkolók neki ,hogy végérvényesen ő legyen a Kormányzó!