peticiok.com/felmondas

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az amerikai vállalati kormány április 17-én csődbe ment, amit nem hajlandó elismerni!

2015-04-23 11:08:38

Az amerikai vállalati kormány április 17-én csődbe ment, amit nem hajlandó elismerni

 

 

Az Egyesült Államok Köztársaságán belüli Washington D.C. enklávé székhelyű Egyesült Államok Vállalat elmulasztotta a március 31-i fizetést, és április 17-ig kapott határidőt, hogy teljesítse, de erre képtelen volt, kínai kormány és CIA források szerint. Ezen okból az amerikai vállalati kormány csődbe ment a források szerint. Ugyanakkor a srácok Washingtonban nem tervezik, hogy csendben távoznak, és még mindig a túlélésért harcolnak.

Mindezt megerősítik a vállalati propaganda és kormányzati híradások szerte a világon, melyek az április 16-18-i washingtoni IMF/Világbank találkozókról szólnak. A nyilvánosság számára a hírek nem utalnak a csőd szóra, hanem olyan dolgokat mondanak, hogy a G20 országok közül 20-ból 19 dühös, mert az Egyesült Államok nem adja fel vétójogát a Világbankban és az IMF-ben. Más szóval az amerikai kormányt a 20 legfelső gazdaság 19 vezetője nyilvánosan elutasította.

A jelenlegi amerikai helyzet egy édesanyám által mesélt régi viccre emlékeztet egy nőről, aki egy katonai parádét néz, és közben büszkén kiáltja: "Nézzék, a fiam az egyetlen, aki lépésben menetel."

A felszín alatt is van egy csomó filmszerű ravasz fortély, melyek nagy címletű kötvényekkel, személyazonosság lopással, gyilkossággal és titkos tárgyalásokkal vannak összefüggésben, ahogy a különböző szereplők ügyeskednek a pozíciókért a kialakuló új pénzügyi rendszerben.

Egy sor új találkozó ért véget a múlt héten a Fehér Sárkány Társaság és a kínai kommunista kormány képviselői között egy alap megállapodással, hogy Kína kap egy 20 százalékos szavazati arányt az új rendszerben, és hogy nem törekszik világuralomra. Volt egyéb más dolog is, amit megvitattak, melyeket biztonsági okokból még nem lehet nyilvánosságra hozni, ami egy tervet takar, hogy komoly segítséget nyújtsanak az emberiség túlnyomó többsége számára.

Szintén voltak tárgyalások a FST és az iráni, kínai, japán és koreai királyi család képviselői között. A történelmi arany valódi örökösei minden esetben elmondták a FST-nak, hogy számos rokonukat gyilkolták meg, és ők is féltik az életüket. Több esetben fogták el az összeesküvés tagjait, akik az eredeti koreai, perzsa, kínai stb. uralkodóknak próbálták kiadni magukat, japán katonai hírszerzési, és más források szerint. A japán császár egyik képviselőjét, Akihiko Yamaguchit, akit jogtalanul tartóztattak le Chiassoban, Olaszországban, és akitől több milliárd dollár értékű kötvényt loptak el, szintén elmondta egyszer e sorok írójának, hogy legalább négy különböző embert kaptak el, akik megpróbálták őt imitálni a pénzügyi intézményekben.

A történet, amit ezek a különböző források elmondanak, hogy kazár gengszterek szereztek meg jogokat a különböző királyi családoktól szerte a világon, hogy használják az aranyukat, hogy azzal támogatást biztosítsanak hatalmas névértékű pénzügyi eszközökhöz. Mint már korábbi hírlevelünkben említettük, Lord Blackheath az angol felsőházban részletesen beszámolt egy ilyen ügyről még 2012-ben. Azok kedvéért, akik nem látták a tanúvallomását, alább megtekinthető róla egy 11 perces felvétel.



Amiről Lord Blackheath beszél, az 700 tonna arany használata, mely egy indokínai király tulajdonában volt, hogy fabrikáljanak 750.000 tonna értékű arany fedezetű tanúsítványt, mely segítségével létrehoztak 15 trillió dollárt, melyet arra használtak, hogy kisegítsék a Federal Reserve Board-ot a 2008-as Lehmann válság után.

Most más uralkodók lépnek elő azon papír tanúsítványaikkal, melyek elméletileg dollár trilliókat érnek, és amelyeket ugyanaz a kazár, vagy Federal Reserve Board szélhámos adott nekik, akit Lord Blackheath említ.

A perzsa/iráni királyi trónörökös azt állítja, hogy 45 trillió dollár értékű ilyen kötvénnyel rendelkezik. Ezen trónörökös testvérei közül kettőt, a szüleit és sok más rokonát ölték meg a kazárok, nehogy bármelyikük beváltsa a kötvényeket, vagy követelje a dinasztikus arany jogait, hogy aláírják ezeket a kötvényeket, állítja a perzsa uralkodó.

Ráadásul egy mandzsúriai/koreai/kínai királyi család részletes igazoló okiratot mutatott be, hogy átadták az amerikaiaknak az aranyukat a 2. Vilgháború előtt és alatt azon ígéretért cserébe, hogy azt egy koreai, mandzsúriai és kínai föderáció létrehozásához fogják felhasználni. Ehelyett az aranyat a háborút követő Marshall-terv finanszírozására használták, amely újjáépítette Európát és Japánt, de mindenki mást kihagytak belőle.

Másként fogalmazva az USA és Európa háború utáni fellendülését azzal az arannyal finanszírozták, melyet csalással szereztek az ősi, többnyire nem európai királyi családoktól. Ezek a családok most visszakérik az aranyukat, és ennek az aranynak a visszaadása volt a hiba, amely az amerikai vállalati kormány áprils 17-i csődjéhez vezetett. Az európai uralkodók a maguk részéről egy kompromisszumot kötöttek kollégáikkal a világ többi részén, és ezért egyezett bele Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Svájc stb., hogy figyelmen kívül hagyják az amerikai vállalati kormány kifogásait, és csatlakoznak a kínaiak által javasolt Ázsiai Infrastruktúrális Befektetési Bankhoz.

Szintén nyilvánosan erősítette meg Christine Lagarde, az IMF vezetője, hogy nagy pénzeket készülnek kibocsátani. A következőket mondta a múlt heti IMF találkozón Washingtonban:

"Az Ázsiai Infrastruktúrális Befektetési Bank... az új srác a blokkban, mely ténylegesen reagál a hatalmas igényre, ami az infrastrukturális finanszírozás. Az emberek nem milliárdokról, hanem trilliárdokról beszélnek, mely az infrastruktúra finanszírozásához szükséges Ázsiában.

Tehát ha ez az intézmény itt van, hogy létfontosságú szükségleteket finanszírozzon, meg fogja tolni a növekedést... és együtt tudunk működni. Ha együtt tudunk működni, az nagyszerű hír. Mi magunk is nagyon támogatjuk ezt a lehetőséget, és boldogan működünk együtt és hasznos módon hozzá fogunk járulni az új intézményhez."

Más szóval, nyáladzik a szája az IMF azon kilátásaira, hogy megkapja annak a néhány "trilliónak" egy bizonyos részét, melynek felszabadításáról szó van. Jim Yong Kim a Világbank vezetője szintén nyáladzott a Világbank kilátásait illetően, hogy az intézmény csatlakozhat a várható új intézkedéshez, amikor ezek a trilliók visszakerülnek jogos tulajdonosaikhoz.

Mindezzel a háttérben meg tudjuk érteni, hogy miért volt annyira sok radikális tevékenység az Egyesült Államokban a közelmúltban. Az egyik ilyen történet a NORAD katonai vezetése által meghirdetett terv volt, hogy indítsák újra a leállított Cheyenne katonai bázist a Sziklás-hegység alatt, hogy felkészüljenek "egy elektromágneses impulzus támadásra."

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3031041/Why-military-moving-Stargate-base-deep-Rocky-Mountains-decade-abandoned.html#ixzz3Wod66mbE

Az a tény, hogy nyilvánosan bejelentették, hogy újra megnyitják ezt a bázist megerősíti, hogy a Denver, Kolorádó, Washington D.C. közelében és másutt épült újabb földalatti bázisokat a fehér kalaposok elfoglalták, és kivonták az összeesküvés irányítása alól.

Napvilágot látott egy sor találgatás, hogy az amerikai katonai bázisok közelében található Walmart áruházakat miért zárták be hirtelen.

http://money.cnn.com/2015/04/16/news/companies/walmart-closing-plumbing/





CIA források szerint az áruházak alatt föld alatti bunkerek épültek az elit számára, hogy ott elrejtőzhessenek. Ugyanakkor egy Pentagon forrás azt mondja, hogy a Walmart áruházakat elosztó központoknak készítik elő az élelmiszer és más alapvető termékek számára a banki rendszer leállítására majd újraindítására történő felkészülés részeként. Az idő fogja megmondani, hogy melyik forrás állít igazat.

A másik furcsa esemény a New York-i Federal Reserve Board azon terve, hogy a legalapvetőbb feladatait átköltözteti Chicagóba. Korábban már említettük, hogy a chicagói Fed ablakait betonnal töltötték fel. Azt is említettük, hogy az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma felszerelkezett víztisztítókkal, sürgősségi élelmiszer készletekkel, sürgősségi takarókkal stb. Ezek aligha azon fajta dolgok, melyek egy hétköznapi pénzügyi válság során szükségesek.

Kérjük azonban, hogy ne legyen senki paranoid csak azért, mert a Fed az, ez nem a világ vége, hanem a csalárd, fiat pénzvilág vége. Az emberek 99,99 százalékának ez az ősi hikszoszi adósrabszolgaságból való nagy felszabadulás ideje lesz.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

 

 
 
 
 
 

 


Makrai István

A Pentagon készen áll arra, hogy az Egyesült Államok nácionista gazember rezsimje ellen fellépjen

2015-04-23 11:06:23

 

 

Az amerikai nácionista gazember rezsim elszigeteltsége elérte azt a pontot, amikor a Pentagonnak cselekednie kell, ha meg akarja menteni az Egyesült Államokat a rendszer kaotikus összeomlásától. Sehol sem volt ez világosabb, mint az ENSZ szavazás során a múlt héten, amikor csak Kanada, az Egyesült Államok és Ukrajna szavazott az oroszok által beterjesztett nácizmust és más rasszista ideológiákat elítélő határozat ellen.

http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_11_23/Puskov-el-telte

Stephen Harper Kanada miniszterelnöke, és Barack Obama amerikai elnök ezzel aláírták a saját elfogatóparancsukat a náci gyilkosok ezen nyílt támogatásával. Obama hangsúlyozta a múlt héten, hogy 120 millió dollár értékű fegyver szállításával támogatja a neonáci milíciákat Ukrajnában, amerikai kormányzati források szerint. "Írországon keresztül, a Boriszpili repülőtéren (Kijev közelében Ukrajnában) több ezer puskát, aknavetőt és pisztolyt fognak kapni," - mondta el az amerikai forrás.

Undorral reagálva az Obama gazember rezsim gyilkos akcióira, a CIA most már többnyire azon frakció irányítása alá került, melynek az egykori CIA igazgató, William Colby (1) volt a vezetője. Colbyt 1996-ban a Bush náci CIA Műveleti Igazgatóság frakció gyilkolta meg, de hívei most visszavették az irányítást, CIA és Pentagon források szerint.

A múlt héten kapcsolatba léptek a Pentagon Központi Parancsnokságával, és arra kérték őket, hogy tegyenek lépéseket a nácionista csaló rezsim ellen, amely elbitorolta az Egyesült Államok Köztársasága feletti hatalmat.

A Pentagon felső vezetői azt válaszolták, hogy ők a költségvetési megszorításokkal és más ügyekkel vannak jó előre elfoglalva, és egy jó okot kértek arra, hogy beavatkozzanak az amerikai belpolitikai folyamatokba.

Az első kérdés, amit fel kell tenniük, hogy ők is megértsék, hogy valójában kiknek is dolgoznak? A P2 szabadkőműves páholy magas rangú vezetői szerint, akik egészen mostanáig a nácionistákkal szövetkeztek, az amerikai csaló kormányt jelenleg három ember irányítja. Ezek Jeb Bush (a Bush/Sherff/Pierce/Pecce klán jelenlegi vezetője), David S. Cohen pénzügyi államtitkár, és Benjamin Netanjahu Izrael miniszterelnöke. Ezeknek az embereknek nincs más jövőképe, csak a 3. Világháború kirobbantása, és az emberiség 90 százalékának megölése annak érdekében, hogy megőrizzék okkult sátáni hatalmukat.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeb_Bush
http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/Pages
http://hu.wikipedia.org/wiki/Benjámín_Netanjáhú

Ők irányítják az adósrabszolgaság eszközeként ismert amerikai dollár létrehozását és forgalmazását.

Ez a három pszichopata, és nácionista összeesküvő társaik irányítják a hatalom öt következő eszközét: az IMF-et, a Világbankot, az ENSZ-t, a Federal Reserve Board-ot, és a Pentagont, a P2 források szerint.

A BIS (Svájci Bank), a skót szertartásos szabadkőművesek (brit birodalom), a P2 szabadkőművesek (Vatikán és maffia), a Keleti nagy páholy (francia birodalom), és a Thule Társaság (Németország és Észak-Európa) már nem működik együtt a nácionistákkal, ezen titkos csoportok különböző forrásai szerint.

Mivel az IMF-nek, a Világbanknak, az ENSZ-nek és a Fed-nek nincsen hadserege, most valóban a Pentagon vezetőinek kell eldönteni, hogy mit tegyenek a kitaszított rezsimmel Washingtonban, és a látszólagosan globális leányvállalataikkal, az ENSZ-el, az IMF-el, és a Világbankkal.

A másik dolog, amit a Pentagonban meg kell érteniük, ha ezt a csaló adósrabszolga rendszert eltávolítanák az Egyesült Államok irányításából, az amerikai átlag polgárok életszínvonala kevesebb mint egy év alatt könnyen megduplázódhatna.

Itt van egy részletes, reális magyarázata, hogyan lehet ezt elérni néhány egyszerű lépésben.

Először is, államosítani kell a Federal Reserve Board-ot, és meg kel kezdeni a kormány deviza kibocsátását a Fed adós bankjegyei helyett. Ez lehetővé tenné, hogy hatalmas tömegek dolgozhassanak, nagyobb lehetne a katonai költségvetés, ingyenes az oktatás, az egészségügyi ellátás stb. adók, vagy adósság nélkül.

Másodszor következhetne egy jubileum, az összes állami és magántartozás egyszeri elengedése. Ez gyakorlatilag megszüntetné a törlesztő részleteket, a diákhitelt, az államadósságot stb. egyik napról a másikra. A tengerentúli hitelezők, mint Kína felé az adósságok leírhatók lennének, miután úgy minősítenék, hogy az Amerikai Egyesült Államok Vállalat csődbe ment, és helyette visszaállították az Amerikai Egyesült Államok Köztrásaságát.

Harmadszor az eszközök újra elosztása. Ezt meg lehet tenni sok szempontból úgy, hogy ne büntessék a valódi vállalkozókat és a kapitalistákat. A könnyű dolog az lenne, ha Fortune 500 vállalat beltenyésztett családjainak kis csoportjától elvennék az irányítást, melyek titokban arra használták a hatalmukat, hogy adósság "pénzt" hozzanak létre a semmiből annak megszerzéséhez. Egy meritokratikus személyzettel működő kormányzati hivatal kezelhetné ezen vállalatok részvényeit az átlag amerikaiak javára. Továbbá jó ötlet lenne minden ember számára, aki ingatlant bérel, ha az a tulajdonába kerülne. Azoknak az embereknek, akik a bérbeadásból származó jövedelemből élnek, a bérleti díjjal megegyező kormányzati valutát fizetnének.

Negyedszer, a jövőre vonatkozóan létre kell hozni egy tervet. Bármely társadalom, amely nem rendelkezik jövőképpel, hogy hová akar eljutni a jövőben, az hanyatlásra és stagnálásra van ítélve. Helyre kell állítani az amerikai álmot, együttműködve minden amerikaival egy új, reális jövőbeli társadalmi cél érdekében.

Ötödször, terjeszkednünk kell az univerzumban. A források ellopása, és a hadiipar gazdagítása érdekében kreált háborúk helyett tegyük azt, amit tennünk kellett volna, és hozzunk létre egy Star Trek jövőt, és jussunk el oda, ahol ember korábban még sosem járt.

Az alternatíva, mellyel a Pentagon szembesül az, hogy tovább működik egy erkölcsileg és anyagilag csődbe jutott rezsim, amíg a kaotikus rendszer elkerülhetetlen összeomlása be nem következik. Ez egy matematikai bizonyosság, hogy az Egyesült Államoknak a jelenlegi úton egyirányú jegye van a pokolba.

Ha a Pentagon vezetői még mindig túl makacsok és rövidlátóak, hogy megértsék az Egyesült Államok valós helyzetét, csak arra van szükségük, hogy jól megnézzék, mi történik a világ többi részén.

A lényeg az, hogy Európa elhatárolja magát az amerikai szélhámos rendszertől. Németország, Franciaország és az Egyesült Királyság már nem szövetségese az Egyesült Államoknak a szó valódi értelmében. November 15-én Angela Merkel német kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök négy órát beszélgetett egyedül egymással.

Merkel folyékonyan beszél oroszul, Putyin kiválóan beszél németül, így nincs szükségük semmilyen tolmácsra. A két vezető és vezető kormányzati tisztviselők különböző észrevételeiből ítélve a héten a találkozó óta a fő vitatéma Németország csatlakozása volt a BRICS szövetséghez. Egyéb téma volt: Kelet-Európa orosz és német befolyási övezetekre történő felosztása, Ukrajna felosztása, német márka vagy euró használata az orosz gázért cserébe, és egy szabadkereskedelmi egyezmény a németek vezette EU, és az oroszok által vezetett Eurázsiai Gazdasági Unió között (2). A franciák is azt tervezik, hogy euróban, vagy francia frankban fizetnek az orosz olajért és gázért.

A britek szeretnének közel maradni angolszász társaikhoz az Egyesült Államokban és Kanadában, és hogy ezt elérjék, harcolni fognak azért, hogy eltávolítsák a nácionistákat, akik magukhoz ragadták a hatalmat, MI5 források szerint.

A másik lényeges dolog az, hogy az Egyesült Államok csaló rezsimje hamarosan elveszti Japánt. A nácionista rabszolga Shinzo Abe miniszterelnök kénytelen volt kihirdetni egy hirtelen választást december 14-ére. Mivel Abe diktatórikus hatalommal bír, és nem kell újabb két évig választást kiírni, az agymosott emberek nem tudják, hogy miért is tartják ezt a választást. A válasz az, hogy a szélsőjobbosok kényszerítették, akik dühösek lettek Japán kifosztása miatt a nácionista gengszterek nevében. Meg fogják ölni, ha nem mond le, jobboldali források szerint.

A szélsőjobbosok fenntartanák inkább az amerikai hadsereggel kötött szövetséget, és támogatnák az Egyesült Államok csendes-óceáni flottáját, de szeretnék, hogy a Pentagon tegyen valamit a bűnözőkkel Washingtonban.

Szintén a múlt héten volt egy 6.8-as erősségű földrengés Nagano prefektúrában, Japánban. Az epicentruma ennek a rengésnek ott volt, ahol egy hatalmas japán földalatti bázis található. A bázis a 2. Világháború alatt épült, és fel volt/van szerelve a kormány, a katonai vezetés, az NHK országos műsorszóró hálózat és más elit emberek számára arra az esetre, ha a szövetséges erők elfoglalták vagy megsemmisítették volna Tokiót. Elég valószínű, hogy ezt a bázist megsemmisítették, hogy elvágják az összeesküvés egyik menekülési útvonalát.

Egy másik kulcsfontosságú USA szövetséges, Szaúd-Arábia is a BRICS felé közeledik, orosz források szerint. A G20 találkozó során a szaudi koronaherceg Salman bin Abdulaziz Al Saud sok időt töltött Putyin orosz elnökkel. Beszélgetésük lényege, hogy a közelmúltban csökkentették az olajárakat, melynek célja, hogy az amerikai palaolaj termelés versenyképessége csökkenjen, és ne az oroszoké. Megvitatták egy muszlim szövetség létrehozásának lehetőségét oly módon, hogy az ne sértse az orosz energetikai és katonai érdekeket a régióban.

A Pentagon vezetőinek továbbá azt is meg kell érteniük, hogy az Egyesült Államok időjárási hadvsielésnek van kitéve titkos, de hatalmas erők részéről, akik szeretnék megszabadítani az országot a sátáni irányítástól. Ezért csapott le Amerikára a rekord hideg, amint Obama elkezdte hangoztatni a hamis globális felmelegedés propagandát. Ez az időjárási hadviselés folytatódni fog, és még intenzívebb lesz, amíg a rendszerváltás be nem következik. Végül hadd fejezzem be néhány jó hírrel. Az első, hogy a Toyota Motors és a Honda is bejelentette, hogy hidrogén üzemű autókat kezdenek értékesíteni jövőre. A másik, hogy terveket jelentettek be víz alatti városok építéséről az új Vízöntő kor reményében, mely pirkadni készül.


 
 
 

 


Makrai István

Orbán Habonyról: Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat

2015-04-23 11:04:39

Miskolcon kérdezte az Index Orbán Viktort Habony Árpádról, a Fidesz körüli titokzatos háttéremberről. Orbán a portálnak az ATV tudósítása szerint úgy válaszolt: „Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népességnyilvántartóhoz”.

 
 

Miskolcon járt Orbán Viktor miniszterelnök, aki fejlesztési megállapodást írt alá a város polgármesterével, Kriza Ákossal. A sajtótájékoztatón az Index Habony Árpádról, a Fidesz körüli titokzatos háttéremberről kérdezte Orbán Viktort. A kormányfő úgy válaszolt:„Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népességnyilvántartóhoz” – számol be az ATV az esetről.

Az ismét feltett kérdésre Orbán Viktor később úgy válaszolt: semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal és nem is fog; azzal nem tud mit kezdeni, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát vagy annak nevezik az újságok. Hozzátette: lerázandónak tartja az ilyen kérdéseket, és nem kíván reagálni budapesti kávéházi pletykákra.


Makrai István

Ha nincs törvény majd gyorsan alkotnak egyet,a lakos meg fizet!

2014-12-16 08:26:54

Devizás, hagyj fel minden peres reménnyel!

A Kúria elnöke, elnökhelyettese és a Polgári Kollégium vezetője – komor (is) lehet a kép
Fotó: Azénpénzem

2014. december 15. Januárra kiderülhet, mit jelent a hitelszerződések semmissége. Kérdés azonban, hogy ez hány devizahiteles helyzetét befolyásolhatja majd. A Kúria Polgári Kollégiumának vezetője ugyanis az Azénpénzem.hu kérdésére azt mondta, törvény hárítja már át az árfolyamkockázatot az ügyfelekre. Szerinte a törvényen alapuló szerződések esetében fogalmilag lehetetlen tisztességtelenségről beszélni.

A novemberben lezárt statisztikák szerint minden szakterület ezer ügynél kevesebbet kezel, komoly előrelépés, hogy az ügyek döntő többsége fél éven belül lezárul – mondta el Darák Péter, a legfelsőbb bírói testület elnöke évzáró sajtótájékoztatóján. A Kúria a napokban-hetekben bírálja el (érkezési sorrendben) a hozzá érkező banki pereket.  Wellmann Györgytől, a Kúria Polgári Kollégiumának vezetőjétől megtudtuk: a hitelintézetektől eddig 29 indítvány érkezett, a beadványok száma azonban még várhatóan gyarapszik. Eddig 22 ügyet sikerült befejezni, amelyekben kivétel nélkül hatályban tartották a korábbi (a bankokat elmarasztaló) ítéletet. A pénzintézetek jogi képviselői a Kúriához intézet felülvizsgálati indítványaikban kérték többek között az Európai Unió Bíróságához való fordulást is, ám a kúriai bírák erre sem láttak indokot.

A remek ítélkezési statisztikák (legalábbis a polgári kollégium esetében) annak is köszönhetőek, hogy a devizaadósok által indított pereket a jogalkotók leállították. Mint Wellmann elmondta, ez 12 ezer keresetet érintett. Ezek az ügyek a felülvizsgált elszámolások bírósághoz bejelentése után – várhatóan 2015 második felében, 2016 elején –folytatódhatnak.

 Az elszámolást vitathatja az adós, de a Pénzügyi Békéltető Testülethez (PBT) olyan beadványt kell benyújtani, amiben megjelöli, hol, milyen számítási hibát talált. Nagy valószínűséggel az újraindított perekben is mérvadó lesz a bank által készített, a jegybank által felülbírált számítás. A jegybanki képlet (amely még mindig csak a jól fizető adósok esetében ismert), valamint a hitelmúlttal kapcsolatos rengeteg figyelembe veendő tényező alapján ember legyen a talpán, aki érdemben képes lesz hozzászólni a kijött eredményekhez.

Minden egyeztettek a Kúriával


Addigra már egyértelműen látszik, hogy a Kúria a hitelszerződések teljes semmissége esetén milyen pontos elszámolási módot tart elfogadhatónak.  Egy 22 tagú joggyakorlat-elemző csoport még nyáron megkezdte ennek a kérdésnek a vizsgálatát. Mint most elhangzott, a munkát jövő januárban fejezik be (korábban még 2014-re ígérték az eredményt). Ezzel egyidőben derülhet az is ki, hogy az elemzők a végrehajtás megszüntetése, illetve korlátozása és az érvénytelenség összefüggését miként látják.

Ahogy azt korábban már írtunk, a bíróságok előtt levő devizahiteles perek 95 százaléka úgynevezett megállapítási eljárás. A részleges vagy teljes semmisség kimondása pedig (amivel sok ügyvéd sikerként büszkélkedett) csak egy állomás az ügyben. Eddig még követnie kell az elszámolásnak, amihez mindenképpen szükséges, hogy a bírák ne eltérően alkalmazzák az érvénytelenség jogkövetkezményét. Úgy tűnik azonban, hogy túl sok adóst már nem érinthet majd a dolog. Időközben ugyanis fenekestül felfogatják a devizás szerződéseket (az adósokat érintő részleteknek itt nézhet utána). A forintosítás, elszámolási és az úgynevezett fair bankolási törvényt pedig – ahogy arra a tájékoztatóban Wellmann kitért – a jogalkotók a Kúriával is egyeztették.

Nincs apelláta, a törvény az törvény


Sokan készülnek arra, hogy nem fogadják el a forintosítás „diktátumát”, egyszerűen nem írnak alá semmit. Az Azénpénzem.hu kérdésére Bethlendi András, a jegybank fogyasztóvédelemért és piacfelügyeletért felelős ügyvezető igazgatója már korábban elmondta: mivel a szerződéseket a törvény erejével módosítják, így nincs is szükség az adósok hozzájárulására. Portálunk érdeklődésére Wellmann úgy fogalmazott, hogy véleménye szerint a törvényen alapuló szerződések esetében fogalmilag lehetetlen tisztességtelenségről beszélni.

A Kúria sokat hivatkozott (a devizahitelesek érintő törvényeket meghatározó) 2014. június 16-i jogegységi döntése alapvetően valóban az adósokra hárította az árfolyamkockázatot. Azt is kimondták azonban, hogy „ha a pénzügyi intézménytől kapott nem megfelelő tájékoztatás vagy a tájékoztatás elmaradása folytán a fogyasztó alappal gondolhatta úgy, hogy az árfolyamkockázat nem valós, vagy az őt csak korlátozott mértékben terheli, a szerződésnek az árfolyamkockázatra vonatkozó rendelkezése tisztességtelen, aminek következtében a szerződés részlegesen, vagy teljesen érvénytelen”.  A Civil Összefogás Fórum (CÖF) jogásza mintha kifejezetten buzdítani kezdett volna mindenkit a perelésre.

Az adósok (és ügyvédek) közül elég sokakat nem is kellett lelkesíteni, maguktól is úgy gondolják, a Kúria elegendő muníciót adott a piaci árfolyam kivédéséhez. A legfőbb bírói testület Polgári Kollégiumának vezetőjétől megkérdeztük azt is, hogy mennyire számítanak az ilyen típusú perek „elburjánzására”. Wellmann kifejtette, hogy mivel a forintosítási törvény megállapított egy árfolyamszintet, így maga a törvény hárítja át az árfolyamkockázatot a fogyasztóra. Ezt nehéz lenne nem úgy értelmezni, hogy a perelőknek nincs sok esélyük a sikerre.

Ha ezt hasznosnak találta, lájkolja és kövesse az azénpénzem facebook oldalát


Makrai István

Az Apostoli Magyar Királyság jogi értelemben egy másik állam!

2014-12-09 17:32:55

Az Apostoli Magyar Királyság jogi értelemben egy másik állam, vannak törvényei,(rendeletek) aminek alapul szolgál a történelmi alkotmány, ez adja a gerincét mindennek. Nem mi hoztunk létre egy államot, hanem a jogaiba helyeztünk vissza (tessék értelmezni mit írunk nem csak olvasni).Mit jelent a jogaiba való visszahelyezés? Azt, hogy egy elfeledett, nem alkalmazott törvényt, államot, módszer stb.. visszahelyeztek valós"forgalomba", úgy, hogy arról értesítettük az embereket. Létezik, és élhetnek az eredendő jogaikkal , amit soha senki nem szüntetett meg. Ebben az értelemben nem az Apostoli Magyar Királyság jött létre egy államban. – a Magyar köztársaságban, hanem az Apostoli Magyar Királyság-ban jött létre 1949-es ideiglenes alkotmány erőszakkal való elfogadtatásával egy köztársaság, amit erőszakkal tartottak fent Orosz bábáskodás mellett!

1989-ben, amikor elkezdődött a rendszerváltás, ehhez a tényhez nem nyúltak. Akkor sem amikor, már 1992-ben az Oroszok végleg elhagyták Magyarországot, vagyis automatikusan megszűnt az a kényszerhelyzet, hogy működnie kellene a köztársaságnak. Hiszen az, aki létrehozta már maga sem regnált az országban. Jól tudták ezt az akkoriban regnáló parlamenti maffiózók is ekkor írásban rögzítették, hogy majd egyszer csak ezt rendbe teszik. Itt most a TEMPO által feltárt bűnözői privatizálásokat nem sorolom, mert az már csak hab a tortán.Nem nyúltak semmihez 2011-ig amikor is megszületett egy torzszülött Orbán szájából, Soros fejéből, a híres Alaptörvény amit minden média hibásan Alkotmánynak hívott a félrevezetés okán. (itt megint nem térek ki arra hogy az egész egy nagy szarság mert az elején írja, hogy az 1949. évi xx. törvény nem tartja legitimnek majd a végén pedig azt írja hogy az alaptörvényt az 1949. évi xx. törvény alapján hozták létre, ez önmagában is vicces)

Nézzük röviden mit jelent ez alkotmány: „Alkotmány alatt általában a társadalom működésével kapcsolatos érdekek és célok, az állam belső szabályozására és külkapcsolatára vonatkozó alapelvek, a jogforrási rangsor csúcsán elhelyezkedő, egy alaptörvényben megjelenő összességét értjük.”…vagyis az alaptörvény az nem alkotmány. Mi az alaptörvény: „Alaptörvény mint jogi fogalom a jogszabályok hierarchiájában az alkotmány után a legfőbb jogszabályt jelenti” ..másképen, ezeket hívjuk saláta törvényeknek is.De térjünk vissza az alapvető gondolatomhoz.Mivel Orbán sem csinált új Alkotmányt – mert nem mert, pontosan tudja mi a leányzófekvése,- ezért az eredeti Alkotmányunk, amit király eleink készítettek, a mai napig él! Ahogy a királyság államforma is, ahol jelenleg a király a nép.Hiába szavaztatott bennünket több tíz éven keresztül egy jogszerűen soha létre nem jött állam vezetés. Szavaztak jobbra, ballra több millióan, eleve ahhoz sem volt joguk, hogy szavaztassanak. Ezt hívják úgy, hogy jogtalanság, jogot nem alapít. Ezt minimum 24 éve már nagyon tudatosan elhallgatják előlünk.Ez az egyik legnagyobb bűnük azoknak a civil mozgalmaknak és pártoknak, vezetőknek, akik nemzetinek mondják magukat, hogy ezt nem mondják ki! Pedig ez a minimum! Ebben van előrébb az Apostoli Magyar Királyság, hogy mi kimerjük mondani, de nem csak mondjuk tesszük is.

Mit is jelent ez ebben a felfogásban?

Te, aki most olvasol és Magyar állampolgár –/-nak hiszed magad – vagy, tudd nem vagy a Köztársaság állampolgára! Soha nem is voltál. Jogilag legalább is soha! Azok az igazolványok, jogosítványok, egyéb hivatalos okiratok egyáltalán nem érvényesek rád! Innen kezd érdekes lenni, hogy vajon amit te az igazolványoddal tanúsítottál, szerződések és egyebek azok jogilag érvényesek-e?Nem!Ha tetszik, ha nem bármennyire is fájó ez és nehéz lesz visszagörgetni az elejéhez, meg kell tenni, mert soha nem lesz rend.Most pedig a leveleitekről pár szót, amit a végrehajtóknak, bankoknak, közüzemeknek küldtök.

Igen nagy naivitás kell ahhoz, hogy azt hidd, hogy ha te írsz, egy illegitim állam által fenntartott rendszerben, egy Apostoli Magyar Királyságról szóló rendeletről, azt ők csak úgy elfogadják. Nem fogják, viszont pontosan ismerik a rendszerük rákfenéjét, azt, hogy ők soha nem jöttek létre jogilag. Mivel közben az uradalmuk annyira megnőtt, hogy a jó dolgukban csak törvényhátára törvényt hoznak, ezért azt be kell velük tartatni, mint amikor a rosszalkodó gyerekkel feltakaríttatják az általa létrehozott káoszt. Mi megtaláltunk nem egy-két olyan törvényüket, amitől ők a falat verdesik. Ha azt nekik be kell tartani, akkor bizony ott van végük. Ezt a vákuumot kell kihasználni a levelekkel. Ez egyfajta előkészületi munka a saját védelmetekben, a későbbiekre nézve. Most itt nem idézem be azokat a jogszabályi helyeket, amit már ezerszer leírtunk és a beadványokban is szerepel.

Nekünk egyvalamit kell nagyon tudni, hogy az a jog, amit ők alkalmaznak, az egy illegitim állam játékszabályai, aminek ti NEM vagyunk a részesei, csak addig, amíg elfogadjuk, hogy a Köztársaságban élünk.Amint rájövünk, hogy az Apostoli Magyar Királyság állampolgária vagyunk, felszabadulunk! Nem kell pszáf engedély egy másik államban létrejött banknak,(Szent Korona Banknak) mert semmi köze a köztársasághoz. A rendőrnek, az apeh-nak, bankoknak, a közüzemeknek, végrehajtónak, stb… nincs hatáskörük arra nézve , hogy kétségbe vonja egy másik államban működő bank létét, vagy nem létét! Még csak nem is bírálhatja! Viszont ha vélt tartozásod van a köztársaságban, akkor kötelessége a hatóságoknak az ott hozott törvények alapján devizában levenni a tartozásukat a számládról, mert te ilyen értelemben devizakülföldinek számítasz a köztársaságban!

Érted már!

Mivel Te, alanyi jogodon kapsz Stk-t minden hónapban, sőt az Apostoli Magyar Királyság garanciát vállalt arra, hogy kifizeti a tartozásodat, nincs más dolguk csak annyi, hogy a törvényeiket betartva leveszik a pénzt a Szentkorona bankban vezetett számládról, amit az Apostoli Magyar Királyság kifizet neki devizában, vagyis Szentkoronában! Remélem most már kezd derengeni miért kell erőltetni a leveleket!Még mielőtt megkérdeznétek, igen lesz AMK-s igazolványotok is , rendszámotok is és minden lesz, de türelem, mert segítségünk annyi van, ahányan ezt a fent leírtakat megértitek...


Makrai István

Ez is Magyar Hungarikum Európában!!

2014-12-08 12:48:50

http://www.13keruleti-hirhatar.hu/hirek/kormanymegrendelesre-keszulo-bankmentes

Az Európai Unió fogyasztóvédelmi joga szerint, ha egy bank hibás szerződést köt, akkor annak minden negatív következménye a bankot terheli. Nem úgy Magyarországon. Nálunk minél inkább törvénysértően viselkedik egy bank, annál több pénzt kap az államtól, és annak lakosaitól. …

 


Makrai István

TÁJÉKOZTATÓ A HATALOM ÁTVÉTELRŐL!

2014-12-06 21:29:08

2014. december 16-án Kecskeméten a Vak Bottyán utca 2. szám alatt 14 órai kezdettel hatalomátvételről szóló tájékoztatót tartunk. Szeretettel várjuk honfitársainkat, civil szervezetek, szakszervezetek, pártok és a sajtó képviselőit.

Napirend:
14 óra 30-tól 15 óra 30-ig kormányzói tájékoztató a hatalomátvétel folyamatáról, annak előzményeiről, jövőről, Szent Korona Bankról és az aktuális kérdésekről.
15 óra 30-tól 16 óráig ebédszünet.
16 órától 17 óráig kérdések, a Kormányzó válaszol
17 órától konzultáció

A rendezvényteremben 100 fő részére tudunk helyet biztosítani, ezért kérjük, hogy részvételi szándékotokat előre jelezzétek a titkarsag@apostolimagyarkiralysag.hu e-mail címre küldött leveletekkel 2014. december 10.-ig, hogy a meghívókat még időben (2014. december 14.) ki tudjunk küldeni.

(A hatalomátvétellel kapcsolatos tájékoztatónkat azért időzítettük 2014. december 16.-ra, hogy elejét vehessük egy, a provokátorok által szervezett, sajtó által szándékosan felturbózott „gigatüntetés”-en előfordulható atrocitásnak – Orbán, Gyurcsány illetve a parlamenti „ellenzéki pártok” és a CIA által tervezett –, vérfürdőnek és zavargásoknak.)

A tömeg nem tudja magáról, hogy irányíthatatlan, az értelmiség viszont igen. Ha ennek ellenére az értelmiség utcára hívja a tömeget, akkor az értelmiség már nem értelmiség többé, hanem a tömeget alkotó emberek hóhérai


Makrai István

Állami népirtás! - A fidesz gyilkolja a magyarokat!

2014-12-04 13:34:33

A fidesz kormányzat állami szintre emelte a magyarok mészárlását! A mindenkit az árokba rugdosó, kilakoltató kormányzat most a kórházakban gyilkolja halomra honfitársainkat. Sunyin megbújnak a "pénztelenség" álnok hazugsága mögé, holott lenne pénz..

Nem kellene milliárdokat pumpálni az amúgy is átláthatatlan gazdálkodású zsidó szervezetekbe és lenne pénz a magyar lakosság gyógyítására, kórházaink nem válnának mészárszékké a forráshiány miatt.

Ugyan számtalanszor kijelentette az ország vezetése, hogy anyagi okokból senkit nem hagynak meghalni, azonban a véres valóság teljesen mást mutat. Az országban tízezer számra várnak életmentő beavatkozásra a betegek és a várakozás egyetlen oka a műtétek, kezelések finanszírozásának hiánya.

Fel tudják fogni, hogy Pécsett és Szegeden is ezrek várakoznak közel egy éve a szívkatéterezésre 2012-ben!?

Vérlázító!

Dr. Kollár Lajos a PTE klinikai központjának igazgatója azt nyilatkozta, hogy az ezer fős várólista még nem is nevezhető kirívónak, ugyanis van amikor ennél magasabb ez a szám és a várakozási idő is tovább kitolódik. Az igazgató szerint az egészségügy, így intézményük is évek óta alulfinanszírozott, így hiába a klinika modern műszerei illetve az orvosok kiemelkedő szaktudása, ha nincs pénz a beavatkozásokra. A helyzet majd mindegyik nagyvárosunkban lesújtó.

A szakember szerint a megfelelő időben elvégzett katéteres vizsgálat életmentő fontosságú lehet. De hiába! A kormányzatnak fontosabb a zsidók vonulgatását finanszírozni, mint a magyarokat gyógyítani! Itt tartunk 2012-ben!

Meddig tűrünk tovább? Ébresztő magyarok!


Makrai István

A Kormányzó úr tárgyal a hazánk külföldi Nagyköveteivel!

2014-12-02 17:04:43

Német, Olasz,Orosz, Francia,Kina, Angol Nagykövetség megkeresése!

 

Tárgy: Kapcsolatfelvétel

Tisztelt Nagykövet Asszony!

A Tiszta Energiával Magyarországért Párt (TEMPO) elnökeként és a valódi Magyar Állam, az Apostoli Magyar Királyság kormányzójaként keresem meg Önt, hogy egy személyes találkozóra időpontot biztosítani szíveskedjék.

A regnáló illegitim 3. Magyar köztársaság megszüntetésére - XXI. századi megoldással – jogi úton került sor, mivel két évtizedes jogérvényesítésünk során már 2009.-ben arra a következtetésre jutottunk, hogy a rendszer nem reformálható meg (a korrupció kiteljesedett). 2009. június 13-án jelentettem be, hogy az ország valódi államformája királyság, s vállaltam el önként a kormányzói feladatokat (ennek a megoldásnak hazánkban történelmi hagyományai vannak, jogelődöm Vitéz Nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr is puskalövés nélkül szüntette meg a tanácsköztársaságot). A köztársaság megszüntetésére a hazai bíróságokon került sor. A fentiekről e-mailben 2011. decemberében az Önök országának vezetőit is értesítettük.

A mostani megkeresésünk apropóját az adja, hogy hazákban is az ukrajnai helyzethez hasonló állapotot (zavargások, anarchia, polgárháborús helyzet) kívánnak előidézni a regnáló politikai vezetők és a mögöttük álló oligarchák hatalmuk és a lopott állami vagyon megtartása érdekében. Meggyőződésünk szerint az Önök országa is egy stabil Közép-Európa és egy stabil Magyarország működésében érdekelt. Magyarország erőforrásai megfelelő elosztás mellett hazánk lakossága számára egy jóléti államforma hátterét tudja biztosítani, mely az Önök piaci jelenlétére is rendkívül kedvező hatást gyakorolhatna.

A jelenlegi helyzet más módon nem orvosolható Magyarországon, mivel az a bizonyos demokratikus jogrend és a köztársasági államforma, mely ma a világ országainak többségére jellemző, annak működésére hazánkban a feltételek nem biztosíthatók (szabad választások, mivel az esélyegyenlőség nem biztosított). Egy előrehozott választás sem hozná meg a szükséges változásokat, mivel az ellenzék csak formálisan létezik, valójában ők is a mostani állampárthoz tartoznak. A FIDESZ 2/3-od többségét a választásra jogosult nyolc-millió magyar állampolgár szavazatának 27%-val szerezték meg, azaz a választásra jogosultak 73%-a, aki nem szavazott, illetve nem a FIDESZ-re szavazott. A 2014. október 16-án napvilágot látott kitiltási botrány (USA) óta eltelt rövid idő alatt úgy csökkent harmadával a FIDESZ támogatottsága a közvélemény-kutatások szerint, hogy közben az „ellenzéki pártok” –é nem szaporodott. Országunk jogfolytonosságát – Apostoli Magyar Királyság - az Alaptörvényben foglaltak szerint a Történelmi Alkotmányunk, a Szent Korona Tan biztosítja. A demokratikus berendezkedés célként történő kitűzése is megkérdőjelezésre szorul, amennyiben nem hagyjuk figyelmen kívül Kenneth J. Arrow Nóbel-díjas tudós lehetetlenségi tételét, mely szerint a képviseleti demokrácia nem valósítható meg. Mellékelten küldjük a csatlakozási szerződésről szóló tájékoztatónkat.

Kelt: Kecskemét, 2014.12.01.

Tisztelettel:

 

Borbély József
kormányzó


Makrai István

Korrupció: 51 személy – politikusok, polgármesterek – őrizetben Spanyolországban

2014-12-01 16:02:24

A folyamat nálunk is beindult!

 

Több mint félszáz személy, köztük politikusok, polgármesterek, üzletemberek kezén csattant bilincskorrupció miatt Spanyolországban.

A gyanúsítottak befolyásukat felhasználva, csúszópénzért biztosítottak előnyöket közbeszerzéseknél, aminek összértéke csak az utóbbi két évben 250 millió euró (77 milliárd forint) volt.

Őrizetbe vették Francisco Granadost, a madridi régió volt elnökhelyettesét is, aki a kormányzó Néppárt helyi szervezetének második embere.

- Mélységesen szégyellem magam az emberek előtt – állt ki a nyilvánosság elé Mariano Rajoy pártjának regionális elnöke, Esperanza Aguirre. Nem tudok és nem is akarok a felelősség alól kibújni, hiszen Senor Granados a pártban és a madridi regionális törvényhozásban betöltött magas pozíciója az én bűnöm is.

Granados szenátori pozíciójáról februárban mondott le, miután kiderült: másfél millió eurója van egy svájci bankszámlán. Rajta kívül a fővárosi régió hat polgármesterét tartóztatták le.

A svájci hatóságok pénzmosás gyanúját jelezték, ennek nyomán indult az akció négy spanyol régióban.


Makrai István



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.