Zuglói parkolási rendelet-módosítás

1,Felszólítjuk Zugló Önkormányzatát, hogy fejezzék be a zuglói lakosok sarcolását a rendelőknél, saját házuk előtt, mindenhol egész Zuglóban.

2,Hasonló kedvezményeket követelünk, mint a szomszédos kerületekben ( VIII, XIII, ) és ezzel sok probléma megoldódna, mint például az átparkolás, gyermekszállítási engedély hiányosságai, STB.. 

3,Fizetős időszakon kívül is biztosítsák a lakóhelyünkön a parkolóhelyünket ( nem biztos, hogy erre a VESZTESÉGES fizetős parkolás biztosítja a megoldást ), mikor a munkehelyünkön vagyunk, nem boldogít, hogy üresek az utcák, mikor haza érkezünk, AKKOR SZERETNÉNK LEPARKOLNI, DE AZ LEHETETLEN!!!

4,Adóforintjainkat gondosabb gazdaként kezelje, más hasznosabb fejlesztésekre költse, ne a veszteséges parkolást üzemeltető FIX díját egészítse ki minden hónapban az adónkból, keressen jobb és olcsóbb megoldást!!! Létezik.

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook