Zuglói parkolási rendelet-módosítás

1,Felszólítjuk Zugló Önkormányzatát, hogy fejezzék be a zuglói lakosok sarcolását a rendelőknél, saját házuk előtt, mindenhol egész Zuglóban.

2,Hasonló kedvezményeket követelünk, mint a szomszédos kerületekben ( VIII, XIII, ) és ezzel sok probléma megoldódna, mint például az átparkolás, gyermekszállítási engedély hiányosságai, STB.. 

3,Fizetős időszakon kívül is biztosítsák a lakóhelyünkön a parkolóhelyünket ( nem biztos, hogy erre a VESZTESÉGES fizetős parkolás biztosítja a megoldást ), mikor a munkehelyünkön vagyunk, nem boldogít, hogy üresek az utcák, mikor haza érkezünk, AKKOR SZERETNÉNK LEPARKOLNI, DE AZ LEHETETLEN!!!

4,Adóforintjainkat gondosabb gazdaként kezelje, más hasznosabb fejlesztésekre költse, ne a veszteséges parkolást üzemeltető FIX díját egészítse ki minden hónapban az adónkból, keressen jobb és olcsóbb megoldást!!! Létezik.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Dvorszki Zsolt, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook