Zebrát Veresegyház Fő útjára

Veresegyház Fő utcájának Őrbottyán felé tartó részén az utolsó, zebrával megerősített gyalogátkelő a Dédi Vedégházát köti össze a Fabricius Általános Iskolával.

Veresegyház-Dédi-gyalogátkelő.jpg

Innentől egészen a város végéig egyetlen olyan gyalogátkelő sem került még kialakításra, ahol gyalogosan, biztonsággal át lehet kelni az elismerten nagy forgalmú főúton. Pedig ezen a szakaszon van templom, idősek otthona, általános iskola, gimnázium, fogorvosi rendelő, boltok és több buszmegálló is.

Időseink, gyermekeink és mi magunk is szeretnének nyugodtan, biztonsággal átkelni az úton úgy, hogy ne a folyamatos autósor réseit kelljen megtalálnunk az átkeléshez.

A fentiek miatt kérnénk a Veresegyházi Önkormányzatot, hogy legalább az idősek otthona

Veresegyház-idősek-otthona-jövő-iskolája.jpg

és a Katolikus Gimnázium elött

Veresegyház-gimnázium1.jpg

hozzon létre egy-egy gyalogátkelőt, amellyel a templom, az idősek otthona és az iskolák elérhetőek lennének az Fő út másik oldaláról is.

Amennyiben a fentiekkel egyetért, kérem támogassa a kezdeményezést, hogy együtt, élhetőbb környezetet teremtsünk.

Az aláírással engedélyezem Dobrovitz Attila, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.