ZÁRJÁK BE A MAROSVÁSÁRHELYI VEGYI KOMBINÁTOT!

A Marosvásárhely határában működő vegyi kombinát évtizedek óta mérgezi és tartja rettegésben a teljes megye lakosságát. Egészségkárosító hatása megrövidített vagy végérvényesen elragadott emberéletekben mérhető. Idő kérdése volt, hogy mikor következik be újra a mostani robbanáshoz (2021. július 7.) hasonló baleset, s csak örülhetünk, hogy nem történt még nagyobb katasztrófa. 

Az Erdélyi Magyar Néppárt marosvásárhelyi és Maros megyei szervezetei már megalakulásuktól kezdve azon az állásponton voltak, hogy a kombinát működését felül kell vizsgálni, hiszen meggyőződésünk, hogy semmilyen profit nem ellensúlyozhatja biztonságunk és az emberéletek veszélyeztetését! 

A Néppárt továbbra is ragaszkodik korábban megfogalmazott álláspontjához, s elvárjuk, hogy a város vezetői konkrét lépéseket tegyenek a kombinát, mint időzített bomba mihamarabbi hatástalanítása érdekében! 

Ugyanakkor kötelességünknek érezzük a lakosság ezzel összhangban lévő akaratának felmutatását, ezért online és papír alapú aláírásgyűjtésbe kezdünk a vegyi kombinát bezárásáért! 

Ily módon is világossá kell tegyük a döntéshozók számára, hogy Marosvásárhely és Maros megye lakói nem kívánnak egy folyamatos életveszélyt jelentő gyár szomszédságában élni! 


Erdélyi Magyar Néppárt    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Erdélyi Magyar Néppárt petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )