Veszélyes kereszteződés Tatabányán Alsógalla felől Gál István ltp-en! Legyen körforgalom vagy egyéb megoldás!

Alsógallát és Gál István ltp-et összekötő (Bárdos László utca - Béke utca) beláthatatlan kereszteződés miatt jött létre ez a petíció, ugyanis kimondhatatlanul sok baleset van itt sajnos. Több esetben halálos kimenetelű volt.

Úgy gondoljuk, hogy egy körforgalom (vagy amit a szakértők jónak látnak, pl lámpa), de minimum veszélyes kereszteződés tábla, úttesten sárga felfestés, sebességcsökkentő, forgalomlassító megoldások vagy bármi egyéb, ami elősegíthetné a biztonságot, sokat javíthatna a helyzeten! (Valamint amit sokan jeleztek, hogy a trafóháztól nem lehet belátni az egyik útszakaszt, azzal lehetne-e kezdeni valamit?)

Rengeteg gyerek is jár errefelé, a közelben gimnázium, általános iskola, óvoda és bölcsőde is van, valamint lejtős, kanyargós és teljesen beláthatatlan az egész kereszteződés.

Reméljük, hogy nem kell több balesetet, halált megvárni ahhoz, hogy biztonságosabbá legyen téve ez a kereszteződés!

Kérjük a döntéshozókat, a szakértőket, hogy járjanak utána az égető problémának és mielőbb tegyék biztonságosabbá a helyet!

És egyben kérünk mindenkit, hogy fokozottan figyeljenek ott mindenki testi épségére!

És természetesen nagyon fontos a KRESZ-t betartani, de ettől még nem igazán szerencsés ez a kereszteződés.

Köszönjük!

FB_IMG_1556196953121.jpg

Az aláírással engedélyezem Erika Magyari, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.