Végrehajtási és kilakoltatási STOPPOT a devizásoknak***AZONNAL***

Végrehajtási és kilakoltatási STOPPOT a devizásoknak***AZONNAL***

 

A peticiót azért indditottuk el, mert úgy gondoljuk, hogy ez a kérdés minden honfitársunkat egyaránt érinti, és nagyon SÜRGŐS.

Mentsük meg a devizásokat, mentsük meg magunkat, állitsuk meg az országpusztitást !

A köznyelvben “devizahitelnek” nevezett “termék”, kezdetben csak az igénybevevők és a bankok ügye volt, pontosabban annak látszott.

Azonban erről a konstrukcióról, jó pár év elteltével – a nem közgazdász végzettségű – ügyfelek számára is, tapasztalati úton kiderült, hogy ez egy kölcsönnek álcázott – kezdetben a barátságos arcát mutató – pénzügyi transzformer. A “termék” a megvalósuló működése során, az ügyfelek teljes anyagi megsemmisüléséhez vezet. Szétveri a családokat, ellehetetleniti a létüket, traumás lelki sérültekké, munka és adófizetés képtelenekké, a társadalomból kitaszitottakká teszi őket !!! És ez nem csak hazánkban működik igy, hanem kivétel nélkül minden országban, ahol “bevezették”.

 

Jól látható, hogy az alapvető kérdés nem az, hogy az ügyfél tud-e folyamatosan törleszteni, hanem az, hogy az éves szinten lassan , de biztosan emelkedő, a jövedelmének egyre nagyobb hányadát felemésztő részletek, mikor érik el azt a szintet, amikor beáll a fizetésképtelenség, és a között kell választani, hogy törlesztünk, vagy eszünk. (A forinbanban átszámitott tőketartozás, e közben, a törlesztések ellenére, az egyfolytában emelkedő keresztárfolyam miatt , a több eves tapasztalatok szerint, szinte nem is csökken !!! )

És a “szerződést” a bank felmondja.

Miután pedig nyomott áron elkótyavetyélik a házat, marad egy tetemes, kifizethetetlen CHF alapú (és ugyan úgy működő) különbözeti tartozás.

A “szerződés” szerint ez mind addig fennáll, amig nem kerül teljes egészében kifizetésre, az amúgy változatlanul rohamosan egyre növekvő tartozás. Igy az “adós” mindenkori további (legális) jövedelmének 30 %-a, letiltással, a banké. (Ez jó esetben praktikusan, a fekete munkára kényszerülés)

A kifosztott embereknek EZ AZ ÉLETFOGYTIGLAN TARTÓ ADÓSRABSZOLGASÁGOT JELENTI.

A megjelölő, magalázó, kirekesztő, kötelező *** KHR CSILLAG *** viselése, már csak puncs a tortán.

.

Az érintettek száma, csak a legszűkebb családot számitva, minimálisan is kettőmillió, de a nagyszülőkkel három-négymilliót is elérheti.

 

Ki fog itt akkor, dolgozni, országot épiteni ??? Ki fog itt akkor, adót fizetni ??? Ki fog itt akkor, gyermekeket nemzeni, gyermekeket nevelni ??? Ki fogja itt akkor, a gyermekeket, az időseket, a rászorultakat ( köztük a devizásokat ) eltartani ???

A maradék - és még itthon maradó , nem ifjú - munkaképesek ?????

 

Ebben a helyzetben nem arról van szó, mint egy hagyományos banki kölcsönnél, amit az ügyfél átláthat !!

Ott az ellehetetlenülés, a fizetésképtelenség kockázata pár százalék.

Itt a kockázati arány, mint kiderült, megfordul !!!

A fizetőképesség fennmaradása a “rendellenes”, a meghiúsulás a természetes !!!

 

Ilyen körülmények között, az élet és működésképtelen érintettek nagy száma miatt, ez már az egész ország gazdasági és társadalmi struktúrális problémájává nőtte ki magát.

Ez már NEM alapvetően JOGI KÉRDÉDÉS, HANEM GAZDASÁGI, MŰKÖDÉSI, és LÉTKÉRDÉS, háborús válsághoz hasonló, ahol az ország egészére rontottak rá.

 

A közvetlenül érintettek, egyénileg a krizist – az elhanyagolható mértéket leszámitva -

jogilag nem képesek megoldani.

A “szerződéseket” az egyéni támadhatóság szempontjából alaposan körbebástyázták jogilag.

A megtámadhatóságra amúgy is igen kevés esély van, már ha van, amit a kifosztottság állapota egyébkét is szinte ellehetettlenit.

 

Krizis megoldására a jogalkalmazó sem képes, hiszen gazdasági és társadalmi struktúlális problámáról van szó, aminek a megoldására a jog kevés, nem alkalmas eszköz.

Ha a jogalkalmazó inditja el a folyamatot, akkor az beláthatatlan, kezelhetetlen gazdasági, társadalmi spontán láncreakciót indithat el. Ez felelőtlenség lenne tőle. Ötletszerű kényszerlépésekre kárhoztatná a felkészületlen hatalomgyakorlót, kárt okozhatna az országnak.

 

A krizis, jól átgondolt, tervezett (nem spontán ötletelő), biztonságos, átfogó, előremutató, hatékony megoldása a kormány feladata, és csak ő képes erre.

Neki vannak meg a jogalkotási, jogi, gazdasági és egyéb szükséges eszközei.

Ő egy személyben jogalkotó, joggyakorló, társadalom és gazdaságirányitó.

 

A Kúria és az alkotmánybirák halogatónak tűnő döntéseit, igy felelős döntésnek kell értékelni, aminek az az üzenete, hogy : Nem a mI feladatunk a krizis megoldása.!!

 

A hatalomgyakorló, a jogalkotó a többségi parlament és annak képviselője a kormány.

Ha van átfogó megoldása, akkor teljesen felesleges a jogalkalmazót kellemetlen, lejárató, időhúzó kényszerhelyzetbe hozni. Felesleges olyan kérdésekkel zaklatni, hogy mit is jelentenek a saját maga által alkotott törvények, miközben nem is elsősorban jogi problémáról van szó.

A hatalomgyakorló jogalkotónak egyébként meg vannak a saját, közvetlen eszközei az akarata érvényesitésére. (pl. közkereset)

Ha pedeig érti a saját törvényeit és azt nem tartja megfelelőnek, akkor jogot alkot, értelmez, akár visszamenőlegesen is , pláne egy ilyen válságosan életveszélyes , lázas állapot esetén.

NEM AZ ORSZÁG VAN (az esetleg hibás) JOGÉRT, HANEM A JOG VAN AZ ORSZÁGÉRT.

Minden normális jogállamban ez a feladata, szolgál.

 

A”termékről” sokan azt bizonygatják, hogy hibás. Egy termék azonban soha nem hibás, csak legfeljebb nem olyan , mint amilyennek azt gondoltá.Minden termék úgy működik, amilyen a konstrukciója.

Csak a kitalálója, a gazdája lehet a hibás, ha például a terméke másokat fosztogat, pusztit.

 

Az a fajta magatartás pedig, ami ilyen pusztitó, fosztogató terméket forgalmaz, nem nevezhető partnerinek, ezt úgy szokták hivni hogy gazemberség, bűnözés.

Az ilyen embert pedig nem bankárnak (még ha igy is nevezik megukat) hivják, hanem tolvajnak, bűnözőnek.

Mint ahogy annak idején, lovas ijjász eleink korában, amikor európában jártunk, csak mi mondtuk magunkról, hogy “KALANDOZUNK”, valójában gyilkoltunk, fosztogattunk, gyujtogattunk.

HÁT EZ IS UGYAN AZ !!!

 

Az ilyen emberekkel, akik embertömegek életére, az ország működőképességére törnek, nem udvariaskodni, nem tárgyalni, nem egyezkedni kell, hanem a TEVÉKENYSÉGTŐL DRASZTIKUSAN EL KELL TILTANI, GATYÁRA VETKŐZTETNI, és PUCÉRAN ELZAVARNI. És akkor még örülhet is !!!

El kell gondolkoztatni úgy, hogy se nálunk, se máshol, soha többet ilyet ne tegyen, egy életre elfelejtse az efféle magatartást. A rablót nem megvendégelni, “kárpótolni” és vigasztalni kell !!

Ezzel a bánásmóddal, a többi ilyennek is üzenünk, hogy ez nálunk nem divat.

 

A banki statisztikák szerint, jelenleg (2014 március), közel SZÁZHÚSZEZER FIZETÉSKÉPTELENT tartanak nyilván.

NÉGYEZER körüli a “termék” miatti ÖNGYILKOSOK SZÁMA, akik a teher alatt összeroppantak.

ÉVENTE, a “kialkudott” kvóta szerint, közel ÖTEZER CSALÁDOT, azaz kb. egy 12.000 lakosú kisvárost LAKOLTATHATNAK KI. Ennyi a jóváhagyott, elfogadott éves “ leirható “ lakosságveszteség.

 

*** ENNYIT ÉR AZ EMBERÉLET *** ?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ahogy minden a világon, a társadalom és a testünk is csak akkor egészséges, működő és fejlődésképes, ha annak minden alkotóeleme, polgára, vagy szerve maradéktalanul létezik és működik.

 

*******NEKÜNK MINDENKIRE SZÜKSÉGÜNK VAN !!!!!!!*******

MEGÁLLJT KELL PARANCSOLNI A PUSZTITÁSNAK, AZ ORSZÁG CSONKITÁSÁNAK !!!

 

------->>>> STOP VÉGREHAJTÁS, STOP KILAKOLTATÁS <<<<<--------

 

A jövőről pedig sürgősen gondolkozni kell.

 

Köszönöm a figyelmet és a türelmet.