Védjük meg az óbudai kisgyermekek lelki egészségét!

Kedves Szülők, Nagyszülők, és mindenki, akinek fontos a kisgyermekek egészséges fejlődése!

Egy levelet tervezünk küldeni az óbudai polgármesternek. Kérünk mindenkit, aki egyetért a tartalmával, támogassa a kezdeményezésünket!

Tisztelt Polgármester Úr!

Az Óbudai Hírek oldalon értesültünk róla, hogy a Hintalovon Alapítvánnyal együttműködve az óbudai önkormányzat érzékenyítést tervez illetve szervez óbudai óvodákban és iskolákban a kisgyermekek részére.

Óvodás, kisiskolás korban alakulnak ki a személyiség alapjai, ilyenkor alapozódik meg a nemi identitásunk is. Úgy gondoljuk, hogy ezt a folyamatot megzavarni súlyos vétek a kisgyermekek egészséges fejlődése ellen.

Álláspontunkat alátámasztja Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató asszony tanulmánya is.

“Kisgyermekkorban az élet alapigazságaira egyértelmű válasz kell. Az átmeneteket csak az érett személyiség képes feldolgozni és a helyükön kezelni. A lelkiismeret, a belső tartás, az önbecsülés kialakításához feltétlenül szükségünk van a világos útmutatásra, az „igen-igen, nem-nem” biztonságára. A biológiai nemünk már a születésünk előtt eldől, nem választás kérdése, mondhatni, a teremtés rendjéhez tartozik. Azután pedig a nevelők felelőssége, hogy a személyiségben rejlő adottságokat, talentumokat, kincseket kibontakoztassák, és ha sérülést tapasztalnak, speciális eszközökkel segítsenek.”

Forrás: http://pecsirita.hu/jo-es-rossz-meseben-avagy-megtalalni-rendet-zurzavarban

Mindezekre való tekintettel kérjük polgármester urat, és az óbudai önkormányzatot, hogy a gyermekeinket, unokáinkat az óvodákban és iskolákban esetleges LMBTQ “érzékenyítéssel” fenyegető, meggyőződésünk szerint a kisgyermekek fejlődését összezavaró, káros hatásoktól legyenek szívesek megvédeni!

Óbudai szülők és nagyszülők civil kezdeményezés


Óbudai szülők és nagyszülők civil kezdeményezés    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Óbudai szülők és nagyszülők civil kezdeményezés petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...