Védjük meg az óbudai kisgyermekek lelki egészségét!

Kedves Szülők, Nagyszülők, és mindenki, akinek fontos a kisgyermekek egészséges fejlődése!

Egy levelet tervezünk küldeni az óbudai polgármesternek. Kérünk mindenkit, aki egyetért a tartalmával, támogassa a kezdeményezésünket!

Tisztelt Polgármester Úr!

Az Óbudai Hírek oldalon értesültünk róla, hogy a Hintalovon Alapítvánnyal együttműködve az óbudai önkormányzat érzékenyítést tervez illetve szervez óbudai óvodákban és iskolákban a kisgyermekek részére.

Óvodás, kisiskolás korban alakulnak ki a személyiség alapjai, ilyenkor alapozódik meg a nemi identitásunk is. Úgy gondoljuk, hogy ezt a folyamatot megzavarni súlyos vétek a kisgyermekek egészséges fejlődése ellen.

Álláspontunkat alátámasztja Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató asszony tanulmánya is.

“Kisgyermekkorban az élet alapigazságaira egyértelmű válasz kell. Az átmeneteket csak az érett személyiség képes feldolgozni és a helyükön kezelni. A lelkiismeret, a belső tartás, az önbecsülés kialakításához feltétlenül szükségünk van a világos útmutatásra, az „igen-igen, nem-nem” biztonságára. A biológiai nemünk már a születésünk előtt eldől, nem választás kérdése, mondhatni, a teremtés rendjéhez tartozik. Azután pedig a nevelők felelőssége, hogy a személyiségben rejlő adottságokat, talentumokat, kincseket kibontakoztassák, és ha sérülést tapasztalnak, speciális eszközökkel segítsenek.”

Forrás: http://pecsirita.hu/jo-es-rossz-meseben-avagy-megtalalni-rendet-zurzavarban

Mindezekre való tekintettel kérjük polgármester urat, és az óbudai önkormányzatot, hogy a gyermekeinket, unokáinkat az óvodákban és iskolákban esetleges LMBTQ “érzékenyítéssel” fenyegető, meggyőződésünk szerint a kisgyermekek fejlődését összezavaró, káros hatásoktól legyenek szívesek megvédeni!

Óbudai szülők és nagyszülők civil kezdeményezés


Óbudai szülők és nagyszülők civil kezdeményezés    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Óbudai szülők és nagyszülők civil kezdeményezés petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...