Védjük meg az egri Senator-házat! Az egri vagyon nem eladó!

Mirkóczki Ádám minden előzetes egyeztetés nélkül egymaga döntött arról, hogy áruba bocsátja Eger szimbólumát, a Kis Dobó téri Senator-házat.

A Senator-ház egy 300 éves épület, Eger meghatározó épülete, éppúgy szeretett városunk szimbóluma, mint az egri vár vagy a városháza. Az épület jelenleg az egri önkormányzat tulajdona, vagyis az egri emberek közös vagyona.
 
Mirkóczki Ádám annak idején azt ígérte, hogy minden fontos kérdésben egyeztetést kezdeményez az érintettekkel, ennek ellenére sem a város lakóival, sem a választott képviselőkkel nem beszélt arról, hogy privatizálni akarja az egri vagyont. A koronavírus okozta veszélyhelyzettel visszaélt, és 180 döntést hozott mindenki másnak a kizárásával, egymaga, aminek rendszerint semmi köze nem volt a védekezéshez. Utolsó pillanatban, 176. döntéseként határozott a Senator-ház eladásáról.

A Fidesz-KDNP egri képviselői mindent meg fognak tenni, hogy a döntését visszacsinálják, és megakadályozzák a Senator-ház privatizációját.
 
Tiltakozzunk együtt Mirkóczki Ádám önkénye és a városi vagyon elherdálása ellen! Védjük meg együtt a Senator-házat!
Kérjük, itt írja alá a petíciót és ossza meg barátaival is!


FIDESZ – MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Egri Szervezete    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom FIDESZ – MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Egri Szervezete petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )