Védjük meg az egri Senator-házat! Az egri vagyon nem eladó!

Mirkóczki Ádám minden előzetes egyeztetés nélkül egymaga döntött arról, hogy áruba bocsátja Eger szimbólumát, a Kis Dobó téri Senator-házat.

A Senator-ház egy 300 éves épület, Eger meghatározó épülete, éppúgy szeretett városunk szimbóluma, mint az egri vár vagy a városháza. Az épület jelenleg az egri önkormányzat tulajdona, vagyis az egri emberek közös vagyona.
 
Mirkóczki Ádám annak idején azt ígérte, hogy minden fontos kérdésben egyeztetést kezdeményez az érintettekkel, ennek ellenére sem a város lakóival, sem a választott képviselőkkel nem beszélt arról, hogy privatizálni akarja az egri vagyont. A koronavírus okozta veszélyhelyzettel visszaélt, és 180 döntést hozott mindenki másnak a kizárásával, egymaga, aminek rendszerint semmi köze nem volt a védekezéshez. Utolsó pillanatban, 176. döntéseként határozott a Senator-ház eladásáról.

A Fidesz-KDNP egri képviselői mindent meg fognak tenni, hogy a döntését visszacsinálják, és megakadályozzák a Senator-ház privatizációját.
 
Tiltakozzunk együtt Mirkóczki Ádám önkénye és a városi vagyon elherdálása ellen! Védjük meg együtt a Senator-házat!
Kérjük, itt írja alá a petíciót és ossza meg barátaival is!


FIDESZ – MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Egri Szervezete    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy FIDESZ – MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Egri Szervezete láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...