UPC-t a Mediterrán Lakóparkba!

A petíció aláírói ezúton kérik a UPC Magyarország Kft.-t, hogy tegye elérhetővé szolgáltatását a Mediterrán Lakóparkban.

A Mediterrán Lakóparkban a kábeles szolgáltatások területén monopolhelyzetet élvező Magyar Telekom (T-Home) "szolgáltatása" semmilyen tekintetben sem felel meg a fogyasztói elvárásoknak. IPTV szolgáltatása akadozik, az Internet szolgáltatás adatsebessége nem éri el a szerződésben ígértet. Ráadásul a televíziós és internetes szolgáltatások műszaki tartalma, minősége, illetve kínálata is elmarad attól, ami 2016-ban elvárható lenne. Mindezekkel együtt pedig extrém drága, jóval meghaladja a piacra jellemző árakat.

Habár a UPC Magyarország szolgáltatása a közvetlenül szomszédos Gubacsi Lakótelepen ("az utca túloldalán") elérhető, a Mediterrán Lakóparkban már nem. E petíció célja, hogy megfelelő számú aláírással győzze meg a UPC Magyarország Kft.-t arról: érdemes bővítenie szolgáltatási területét egy olyan lakópark irányába, ahol igény mutatkozik a valóban minőségi szolgáltatásokra, és ahol ehhez fizetőképes kereslet is párosul.