Tűzijáték vagy szolidaritás? - petíció a Köztársasági Elnökhöz

Tisztelt Köztársasági Elnök Asszony!

Mi, aláírók, Magyarország állampolgárai, tiltakozunk az ellen, hogy a kormány az államalapítás ünnepén Európa legnagyobb tüzijátékát kívánja megrendezni, miközben a szomszédos Ukrajna a fennmaradásáért küzd. Kérjük Önt, vesse latba befolyását, és érje el, hogy az Orbán-kormány által tervezett tűzijáték helyett az állami ünneplés valamely szerényebb formája valósuljon meg 2022 augusztus 20-án. A szolidaritás az emberiség egyik legfontosabb értéke. Nem illik csinnadrattával ünnepelni, amikor a szomszédban az orosz agresszió miatt naponta halnak meg hazájuk létéért küzdő emberek.

Szolidaritás - tűzijáték helyett facebook csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Szolidaritás - tűzijáték helyett facebook csoport petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.