Többen vagyunk kétezernél!

Orbán Viktor szerint:

"Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre...Pontosan tudjuk, névre szólóan is tudjuk, hogy nagyjából kicsodák hogyan és miképpen dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében" – adta elő.

Mi, a petíciót aláírók, megkönnyítve a titkosszolgálatok munkáját, névvel vállaljuk, hogy célunk a kormány megbuktatása -de ehhez nincs szükségünk külső támogatásra, viszont józan ésszel értelmezhetetlennek tartjuk a "bevándorlóországgá alakítást".

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.