Tisztességet a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon!

A Szegedi Egyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának 2018. évi gólyatáborában az első napon az alábbi trágár költeményt osztották ki a leendő hallgatók mindegyikének:
Felment az én rózsám Pestre,
Angyalom, ragyogóm, szeretem a bort!
Bárcás kurva lett belőle,
Angyalom, ragyogóm, szeretem a bort!
Kávét iszik, csokoládét szarik,
Juhász Gyulással ülve, állva, fekve baszik,
Szarik a jogászok büdös faszára!
A szervezők azt mondták, ezt a szöveget meg kell tanulni.

Alulírottak elutasítjuk ezt a pusztító alpáriságot és féktelen alkoholmámort, követeljük, hogy a tábor szervezői és a Kar vezetői ellen indítson a Minisztérium fegyelmi vizsgálatot! Ha ezek a vezetők nem tudják biztosítani a névadó, Juhász Gyula szellemiségéhez méltó pedagógusképzést, akkor haladéktalanul le kell őket váltani.

Tiltakozunk az ellen, hogy ez a szennyirodalom árassza el Magyarországot és indítsa a leendő pedagógusok képzését.
Tisztességet, tisztaságot a tanárképzésben Szegeden is!

Kovács Attila és társai    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.