Tiszta és élhető Csillebércért!

A Tiszta és Élhető Csillebércért!  

Tisztelt Döntéshozók!  

Mi, a Csillebérci Üdülőtelep tulajdonosi közösségének tagjai, a jelenlegi tarthatatlan, átláthatatlan és közegészségügyi szempontból is erős veszélyt jelentő háztartási hulladékkezelési állapot megoldása érdekében kérjük, hogy segítsék a Csillebérci Üdülőtelep tiszta, élhető, XXI. századi kialakítására indított kezdeményezéseinket!

  1. Szeretnénk elérni, hogy az Üdülőtelepen a legális, rendszeres és hivatalos szemétszállítási szolgáltatás minden tulajdonos számára elérhető legyen.
  2. Szeretnénk, ha a szemétgyűjtés CSAK A TULAJDONOSOK háztartási (kommunális és szelektív) hulladékainak gyűjtését és elszállítását jelentené, AZ ÁTMENŐ FORGALOM SZÁMÁRA NEM KÍVÁNUNK A TERÜLETÜNKÖN HULLADÉKGYŰJTÉSI LEHETŐSÉGET TEREMTENI.
  3. A fenti célok elérése érdekében vállaljuk a tulajdonostársak tájékoztatását, bevonásának, eszmei és anyagi hozzájárulásának megszervezését minden olyan megoldás kivitelezésére, mely a környezetünk tisztaságának megteremtésére irányul.
  4. Vállaljuk, hogy évente legalább egyszer, kapcsolódva az országos Föld Napja alkalmából szervezett szemétgyűjtési mozgalomhoz, a Magas út menti területeket megtisztítjuk.
  5. Az Üdülőtelep központi területét megtisztítjuk, és egy szabadtéri, közösségi területet hozunk létre.

A Hegyvidéki Önkormányzat, az Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. és minden más illetékes  hatóság szakembereinek segítségét kérjük abban, hogy:

  • tekintettel a Csillebérci Üdülőtelep speciális helyzetére, mérje fel, és méltányosan kezelje a szemétszállító járművekkel elérhető területeket, utakat;
  • javasoljon olyan szemétszállító járművekkel elérhető helyszíneket, mely a háztartási hulladék gyűjtésére alkalmas lehet, de nem látható az átmenő forgalomban résztvevők számára
  • támogassa a hulladékgyűjtő helyek kialakítását;
  • zöldhulladék lerakó helyet jelöljön ki;
  • segítse és támogassa egy kultúrált közösségi terület kialakítását.      

 

A Csillebérci Üdülőtelep Tulajdonosai, Budapest, 2018. január 14.

 


Haraszti Kinga, Egyesület Csillebércért    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Haraszti Kinga, Egyesület Csillebércért, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook