Tiltsuk be a kerékbilincset!

A kerékbilincs egy elavult technika, amely egyben kontraproduktív is - ha baj, hogy ott parkol az autó, akkor miért rögzítenénk oda? A megbüntetett autósnak váratlan kényelmetlenséget, néha kritikus akadályt jelent, a közösségeknek, a településeknek extra költséget, a szabályosan parkolóknak kikerülendő akadályt. Az akarjuk, hogy az Országgyűlés hozzon egy olyan törvényt, amely megtiltja a kerékbilincs, mint parkolási büntető eszköz használatát. Azt reméljük, hogy ha elég aláírást gyűjtünk össze ezzel a petícióval, akkor egy tetszőleges politikai párt tőkét kovácsol a sikeres népszavazás vagy törvényjavaslat lehetőségéből és ezáltal valósággá váltjuk az akaratunkat.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Ferenczy Péter, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook