Tiltsák ki Klaus Iohannist Magyarország területéről!

A magyarellenes uszítás nem maradhat következmény nélkül. Elvárjuk a magyar kormánytól, hogy tiltsák ki Hazánk területéről Klaus Werner Iohannis román államfőt , ahogyan 2009-ben a Felvidékről is kitiltották Sólyom László akkori magyar köztársasági elnököt. Az EU szerint a lépés akkor teljesen jogszerű volt, így ez is jogszerű lenne. Olyan szlovákellenes uszítás még soha sem hangzott el Magyarországon, mint amilyet Klaus Iohannis az elmúlt napokban folyamatosan elkövetett Romániában. Ezért felszólítjuk a magyar kormányt, hogy tiltsák ki az ország területéről Klaus Iohannis román államfőt!

Az aláírással engedélyezem Izsó Titusz, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.