Tiltsák be az "élő kulcstartót"

Kínában új divat van az élő kulcstartó,ami egyre népszerűbb lesz, egy kis zacskóba amibe levegőt is alig kapnak egy kevés színezett vízbe beleraknak kis halakat vagy teknősöket,és ez állítólag még szerencsét is hoz.A gyártók szerint a színezett víz tartalmaz tápanyagot amitől az állatok még hónapokig élhetnek.Sajnos az állatvédők nem tehetnek semmit mert ez Kínában teljesen legális mert csak a vadállatok kereskedelmét tiltják.Ha valaki vesz engedje el a halat vagy teknőst képzeljük csak el miylen lenne nekünk egy kis zacskóba bezárva ahol elférni is alig lehet.Úgyhogy kérek minden embert aki szereti az állatokat írja alá a petíciót!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.