Tiltsák be a DHMO (dihidrogén-monoxid) alkalmazását!

A LÁTHATATLAN GYILKOS

A dihidrogén-monoxid színtelen, szagtalan, íztelen, és ezreket pusztít el minden évben! A halált legtöbbször az okozza, hogy a DHMO véletlenül a tüdőbe kerül, de ezzel a dihidrogén-monoxid ártalmai korántsem merültek ki. Abban a testrészben, amelyik hosszan érintkezik a szilárd DHMO-val, súlyos szövetkárosodás jöhet létre. Ha a DHMO az emésztőrendszerbe jut, túlzott izzadás és vizelet-kiválasztás következhet be, de felfúvódás, hányinger, hányás is előfordulhat. A DHMO-dependencia kialakulása után a szer megvonása biztos halált jelent. 

A dihidrogén-monoxid

• a savas eső fő komponense, az összes ismert sav közül a legmagasabb PH-értékű (míg a sósav PH értéke mindössze 1-1,5 között mozog, addig a DHMO-é akár a 8-at is elérheti!)

• hozzájárul az üvegházhatáshoz

• súlyos égést okozhat

• hozzájárul természeti környezetünk eróziójához

• számos fém korrózióját, rozsdásodását sietteti

• hibát okozhat az áramszolgáltatásban, rontja az autók fékhatását

• rákos daganatokban is kimutatható

 

A SZENNYEZÉS JÁRVÁNYSZERŰ MÉRETEKET ÖLT!

Magyarország szinte minden folyójában, tavában, medencéjében, de még a tisztított csapvízben és ásványvizekben is igen magas koncentrációban található meg a dihidrogén-monoxid. A szennyezés az egész Földre kiterjed, és az antarktiszi jégtakarót is elérte. A DHMO több milliárd Forintos kárt okozott már az országnak, például a legutóbbi nagy árvízkor a Tisza térségében is! 

A veszély ellenére a dihidrogén-monoxidot felhasználják

• ipari oldószerként és hűtőanyagként

• atomerőművekben

• poliuretán hab gyártásához

• tűzoltáshoz

• különböző kegyetlen állatkísérletekben

• a rovarirtók permetezéséhez

• a gyorséttermek egyes készítményeihez és más élelmiszerekhez

A gyárak a szennyezett DHMO-t a folyókba és a tengerekbe engedik, és semmi sem állíthatja meg őket, mert az eljárásuk még mindig törvényes. A DHMO óriási hatást fejt ki az élővilágra. Ezt nem tűrhetjük tovább szó nélkül!

A DHMO és a koronavírus

Bár a dihidrogén-monoxid veszélyei régóta közismertek, és évtizedek óta zajlanak ellene az elkeseredett tiltakozások, de ezeknek 2020-ban új lökést adott máltai tudósok felfedezése, miszerint a koronavírus-fertőzésben elhunytak 100%-a érintkezett a vegyülettel a halála előtti napokban, és azt is megfigyelték, hogy a járvány elleni védekezés során használt fertőtlenítő- és tisztítószerek legtöbbje is tartalmazza.

ÁLLJUK ÚTJÁT A BORZALOMNAK!

A magyar kormány azért nem tiltja be ennek a káros vegyszernek a termelését, elosztását és fel­használását, mert gazdasági szempontból hasznos a nemzetnek. A haditengerészet és más katonai szervezetek is kísérleteket folytatnak a DHMO-val, és több száz milliárd forintos berendezéseket tervez­nek háborús hasznosítására. Több száz katonai kutatóintézetbe bonyolult, föld alatti hálózaton érke­zik tonnaszám a DHMO. Sok intézmény nagy mennyiséget tárol későbbi felhasználás céljára. 

MÉG NEM KÉSŐ!

Cselekedjünk MOST, hogy az újabb szennyeződést megakadályozzuk! Tudjunk meg többet erről a veszélyes vegyszerről! A tudatlanság önmagunknak és embertársainknak is árthat!


MÁLTA (Magyar Áltudományos Akadémia)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom MÁLTA (Magyar Áltudományos Akadémia) petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...