Vizsgálatot Eszenyi lelki terrorja, és minden munkahelyi terror ügyében! Rudolf Pétert a Vígszínház élére!

Lépjünk fel a munkahelyi terror ellen! 
Ön is elítéli az erőszak minden formáját? Egyetért azzal, hogy ahogy a fizikai bántalmazás vagy a szexuális zaklatás, úgy a lelki terror is teljesen elfogadhatatlan? Tiltakozik mindenfajta verbális agresszió, hatalommal való visszaélés, pszichés elnyomás, félelemkeltés, nyilvános megalázás, az emberi méltóság sárba tiprása ellen? Fogjunk össze és fejezzük ki, hogy mindez tűrhetetlen!

Súlyos vádak kivizsgálása helyett igazgatói kinevezésre terjesztés?
Önt is megrázta, hogy egyre több vígszínházi dolgozó osztja meg az Eszenyi Enikő miatt elszenvedett abúzusait? Mennyi vallomás kell még, hogy történjen végre valami? 15-en hazudnának hitelességüket kockáztatva, és csak Eszenyi mondana igazat? Miért kivételeznek vele? Lássunk tisztán! Ahelyett, hogy az ügy kivizsgálási idejére Eszenyit felfüggesztenék a munkavégzés alól, inkább ismét igazgatónak javasolta a szakmai bizottság. Mindezek után Önnek sem lesz sok kedve egy olyan színházba jegyet váltani, ahol a dolgozók vélhetően lelki terrornak vannak kitéve, és ennek az illetékesek nem is igyekeznek utánajárni? Legyen újra víg hely a Vígszínház, ahova öröm járni mind a dolgozóknak, mind a közönségnek!

Eszenyi 96%-os munkatársi elutasítottsága beszédes, sőt ordító!
A Vígszínház dolgozói letették voksaikat. Eszenyi Enikőt a társulat mindössze 4%-a szeretné visszahelyezni az igazgatói székbe. Ha Eszenyi ártatlan lenne az abúzusvádakban, ez az eredmény akkor is önmagában botrányos és megoldásért kiált. Ön mit gondolna, mit érezne most Eszenyi helyében? Mit tenne, ha a közvetlen kollégái 96%-a mást szeretne az Ön pozíciójában látni a jövőben? Milyen jellemű ember ragaszkodik a posztjához ilyen szintű elutasítottság esetén ahelyett, hogy felállna és elgondolkodna? 

A társulat tagjai Rudolf Pétert akarják igazgatónak.
118 szavazóból 113-an Rudolf Péterre szavaztak. Micsoda fölényes győzelem, de egyelőre mégsem, hiszen a döntés több összetevős, azonban együtt jó irányba billenthetjük. Csak ezen petíció aláírásába és megosztásába kerül. 

Rudolf Péternek is jár egy esély, ahogy Eszenyi is megkapta.
Rudolf Péter az egyik legközkedveltebb és legjobb színészünk. Kiegyensúlyozott, botrányoktól mentes, példamutató, sikeres, elismert, pozitív, hihetetlen humorérzékkel megáldott büszkeségünk, aki szívesen átvenné a Vígszínház vezetését. Annyi mindent letett már az asztalra, annyi szép pillanatot okozott már mindannyiunknak, hogy igazán megérdemli tőlünk is a bizalmat és a támogatást. Ön is így gondolja? 

Szavazzanak a nézők is! Álljunk ki a Vígszínház mellett!
Ne csak a társulati tagok szavazatai legyenek közismertek, hanem a nézőké, az együttérzőké, és az igazságot akaróké is. Színházkedvelő? Vagy lelki terror ellen tiltakozó? Vagy vizsgálatot követelő? 

ÍRJA ALÁ, ÉS OSSZA MEG A PETÍCIÓT!

Kérjük a vizsgálatot Eszenyi Enikő lelki terrorja ügyében! 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Farkas Éva, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook