Tiltakozzunk együtt a kormány megosztó bérrendezési tervei ellen, melyet a háziorvosi praxisok tekintetében kíván alkalmazni!

Tiltakozunk a Kormányinfón elhangzott, a háziorvosi bérrendezéssel kapcsolatos terv ellen, mely szerint a praxisközösségbe való belépéstől tennék függővé a háziorvosok és az állami ellátásban részt vevő fogorvosok béremelésének mértékét! Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy kormány az orvosi béremelés jogos ügyét az érintett szereplők megosztására kívánja felhasználni! Követeljük, hogy a kormány a háziorvosi alapellátásban dolgozók bérrendezését és az alapellátásban kívánatosnak tartott praxisközösségek kérdését egymástól elkülönítetten kezelje! Mivel az orvosi alapellátás megfelelő működése elsősorban a helyi közösségek ügye, ezért támogatjuk az helyi orvosok és az érintett lakosság, önkormányzat kölcsönös előnyökre épülő döntését, és elutasítjuk kormány által erőltetett kényszer-praxisközösségek rendszerét!

Az aláírással felhatalmazom Dr. Váradi Anikó petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.