Tiltakozzunk Deutsch Tamás díszpolgári kinevezése ellen

A mostanra gittegyletté silányult Csongrád Megyei közgyűlés Magyar Anna vezetésével tovább folytatja ámokfutását. Az ellenzék tiltakozása ellenére, a fideszes többség Deutsch Tamás EP képviselőt választotta a 2012-es év megyei díszpolgárává. A Közgyűlés mindezt zárt ülésen, a nyilvánosság kizárásával tette meg úgy, hogy erről elfelejtették megkérdezni a megyében élőket.

Deutsch a primitív stílusával, gyalázkodó, Magyarországnak külkapcsolati károkat okozó internetes megjegyzéseivel, vállalhatatlan magánéletével maga a kínos botrány.

Arra kérjük a Magyar Anna vezette kormánypárti többségű közgyűlést, hogy a nyilvánosság előtt számoljon be arról, milyen szempontok alapján ítélték oda a címet a politikusnak.

Demokratikus Koalíció Szeged    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.