TILTAKOZUNK A TÖRÖK-MAGYAR MAARIF ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM MEGNYITÁSA ELLEN A JÓZSEF ATTILA LAKÓTELEPEN!

73930811-800x533.jpg

 

A fővárosi kormányhivatal engedélyt adott arra, hogy a török–magyar Maarif Általános Iskola és Gimnázium a volt ferencvárosi Harsányi János Szakközépiskola és Szakiskola helyén működjön majd. A török eredetű magániskola megnyitásáról sem az Önkormányzat, sem a József Attila lakótelep lakossága nem kapott tájékoztatást. Így azt sem tudják, hogy pontosan milyen pénzből finanszírozzák az iskolát, és hogy jelenthet-e biztonsági kockázatot az iskola működése, ahogyan azt sem, a padsorokban kizárólag török, vagy más származású diákok is tanulhatnak-e, valamint, hogy a muszlim vallási nevelés szerepet kap-e az intézményben, és ha igen, ez együtt jár-e például mecsetépítéssel.


Ezúton kérjük a Ferencvárosi Önkormányzat vezetését, hogy szervezzen meg az illetékes szervek részvételével egy fórumot, ahol a lakosságot részletesen tájékoztatják a fent nevezett iskola megnyitásának körülményeiről. Egyúttal tiltakozásunkat fejezzük ki, hogy a Maarif Általános Iskola és Gimnázium a József Attila lakótelepen működjön!


Jancsó Andrea, önkormányzati képviselő    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Jancsó Andrea, önkormányzati képviselő petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )