Tiltakozunk a Szuperkupa-döntő ellen! Zártkapus eseményt követelünk!

Az Orbán-rendszer és az UEFA a járvány eddig nem látott hazai felfutásának idején tervezi megtartani a Szuperkupa-döntőt 2020. szeptember 24-én. A kormányzat foci-mániája eddig közpénz milliárdokba került, de most már az emberéleteket, az emberek egészségét is kockáztatják. Ez hozzáállás elfogadhatatlan, felelőtlen és járványügyi szempontból nem csak a Magyarországon élő emberek, de egész Európa tekintetében is óriási kockázatokat hordoz. Több ezer külföldi szurkoló fogadása akkor sem elfogadható, ha állítólag tesztelik őket! 

 

A kormányzat következetlenségét mutatja, hogy egyik napon határzárat vezet be, a másikon pedig azt a külföldi sportolók miatt oldja fel. 

 

Magyarországon is belobbant a járvány második hulláma. Tíz nappal a tervezett esemény előtt csaknem ezer új fertőzöttet regisztráltak, nagy részüket éppen Budapesten.

 

Ilyen körülmények között követeljük a magyar kormánytól és az UEFA vezetőitől, hogy rendeljék el a zártkapus mérkőzést, ne kockáztassák egy újabb járványügyi hullám kialakulását.

 

Kérünk mindenkit, hogy írják alá a petíciót, és adják tovább ismerőseiknek is!

 

Antal Attila

Vajnai Attila

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Vajnai Attila, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...