Tiltakozunk a nemzetközi munkásmozgalom jelképeinek önkényes magyarországi tiltása, és az azokat használók meghurcolása ellen!

Tiltakozunk, hogy a strasbourgi emberi jogi bíróság döntésével szembemenve, a magyar kormány önkényuralmi jelképként sorolja be a nemzetközi munkásmozgalom jelképét, a vörös csillagot!

Továbbá tiltakozunk civil szervezetünk, a Hagyományőrző Munkásőr Társaság országos parancsnoka, Juhász Norbert politikai alapon való meghurcolása, és a fent említett ügyben való perbefogása ellen!

86477252_2464260010489150_1397338605839450112_n.jpg

Amivel nagyszüleinket kitüntették, elismerték, azért minket börtönbe zárnának.          Egy kis jelkép, az ötágú vörös csillag, mely az emberiség egyik legszebb szimbóluma.

A vörös csillagot legnagyobb költőink, Ady Endre és József Attila is megénekelték verseikben.

Talán ők is bíróság előtt állnának, ha ma élnének.

Nem csoda, ha József Attila szobra "non grata" lett a szemükben, és száműzték a parlament elől.

És itt vagyunk 2021-ben.

A vörös csillag tiltott jelkép, viselőinek az üldöztetés jut osztályrészül, becsületes nagyszüleinket pedig bűnözőnek nevezik.

 

 Hagyományőrző Munkásőr Társaság 

     Országos Parancsnoksága

   

    Budapest, 2021. március 31. 

 


Hagyományőrző Munkásőr Társaság Országos Parancsnoksága    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Hagyományőrző Munkásőr Társaság Országos Parancsnoksága, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...