Tiltakozunk a Barátok közt megszűnése ellen!

A sorozat rendszeres nézői, rajongói arra kérjük a műsor gyártóit és szerkesztőit, hogy találjanak megoldást a sorozat folytatására!

eljott-a-te-idod-forgatokonyviroi-tanfolyamot-indit-a-baratok-kozt_image_36e5a9cf8fd14b68b2a0d921d5fe_16-9.jpg

"A Barátok közt a legrégebben látható sorozat Magyarországon, 1998 óta hosszabb szünet nélkül képernyőn van. Idén nyáron került képernyőre a 10 ezredik epizódja, ősszel pedig a 22 éves születésnapját ünnepelte. Kolosi Péter a SorozatWikinek adott exklúzív interjújában erősítette meg, hogy befejezik a sorozatot."

(Forrás: https://sorozatwiki.hu/hirek/kolosi-peter-ezert-fejezzuk-be-22-ev-utan-a-baratok-koztot)

Az aláírással engedélyezem Kovács Nikolett, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.