Tiltakozás az újbudai zöldterületek kiárusítása ellen!

Újbudán átláthatatlanul kiárusítják a zöldterületeket!

Az önkormányzat meghirdetett pályázata nem kapott lakossági tájékoztatást és gyanúsan rövid határidőket adott meg. A meghirdetett telkek között van például a Bocskai általános iskola zöld udvara és az Ulászló utcai zöld telek, amelyeken irodát vagy társasházat akarnak felhúzni. Ehhez ki fogják vágni az összes fát és megszüntetik a jelenlegi zöldfelületeket.
Ha Ön egyetért azzal, hogy meg kell akadályozni a zöldfelület folyamatos csökkentését, és azzal, hogy ezt ne vegyék el az iskolában tanuló, körülbelül 400 általános iskolai diáktól, akkor tiltakozzon! Írja alá petíciónkat!!!

Tiltakozzon László Imre polgármester email címén is.

László Imre hivatali címe: laszlo.imre@ujbuda.hu

Az aláírással engedélyezem 11.kerületi lakosok, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.