Tiltakozás a főváros légterében megnövekedett repülőforgalom és az új légifolyosók kialakítása miatt

repülő1.jpg

 

Tisztelt  Lakosok!

A petició fő célja a főváros kerületeiben aláírás gyűjtése a  megnövekedett (és folyamatosan növekvő) repülőgép forgalom és új légifolyosó által okozott zaj- és légszennyezés ellen. 

Aláírásoddal jelzed felénk tiltakozásodat a jelenleg már elviselhetetlen, Budapest kerületeit fel- és leszállásnál is keresztülszelő repülőgépek okozta légi forgalmi helyzet miatt.

Kérjük jelezd nekünk, mely kerület vagy kerület részéről csatlakoztál, hogy pontosan felmérhessük azokat a területeket, ahol az elmúlt fél évben jelentősen megnőtt, vagy jelentősen romlott az előző időszakokhoz képest a repülőgépek által okozott zaj és légszennyezés. Pár szavas megjegyzéssel írd le, mit tapasztalsz, mi zavar leginkább.

Kérjük azok is jelezzék tiltakozásukat, akik napi szinten tapasztalják, hogy mekkora forgalomnövekedés történt (az összes káros hatásával együtt) a főváros légterében. A repülőtér fejlesztési tervei alapján 2020-ra a jelenlegi 14 milliós utas forgalmat 20 millióra tervezik növelni, 2030-ra pedig 30 millió utasra számítanak. A Cargo járatok (áruszállító) számát is nagymértékben növelni fogják.

Fontos:

- Egy családon belül minden, 18 év feletti családtag írjon alá, hiszen ez mindannyiunk közös ügye. A hatóságok addig szóba sem állnak a lakossággal, amíg tízezres nagyságrendben nem jelzzük a problémánkat.

Az általad megadott e-mail címre egy visszaigazolást kérő e-mail érkezik, kérlek azt is érvényesítsd, mert így kerülsz csak be a rendszerbe!

Gondolj gyermekeidre, unokáidra és arra milyen minőségű levegőt szeretnél nekik biztosítani.

A ma tettei, a holnap generációjának életére lesznek hatással, akár jó akár rossz irányban. 

Az e-mail címeket és a telefonszámokat csak a petíció szerzője láthatja!

Köszönjük!


Sallai Gabriella - Tiltakozás a zuglói légifolyosó ellen csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével