Tiltakozás a Tárnokhír Online facebook csoport és a www.tarnokhir.hu jogosulatlan névhasználata ellen

Tiltakozom a Tárnokhír Online facebook csoport és a www.tarnokhir.hu jogosulatlan névhasználata ellen.

2019. október 13-án történt Önkormányzati választás után a leköszönő vezetés nem adta át a Tárnokhír helyi ökormányzati lap online felületeinek használati jogát és hozzáféréseit az új vezetés részére.

A facebook csoport nagy követőtáborral rendelkezik a múltból. A jelenlegi üzemeltető megtévesztő és legfőképp megosztó tartalmakat illetve a közösség alapelveinek ellentmondó, sokszor valótlan "tényeken" alapuló közléseket/cikkeket tesz közzé a helyi újság nevében. Ez a lakosság szándékos megtévesztése.

Aláírásommal tiltakozom ez ellen és megkérem Tárnok jelenlegi megválasztott vezetését, hogy járjon el minden lehetséges eszközzel a jelenlegi helyzet felszámolása érdekében.

Az aláírással engedélyezem Kovács Zoltán, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.