Tiltakozás a Tárnokhír Online facebook csoport és a www.tarnokhir.hu jogosulatlan névhasználata ellen

Tiltakozom a Tárnokhír Online facebook csoport és a www.tarnokhir.hu jogosulatlan névhasználata ellen.

2019. október 13-án történt Önkormányzati választás után a leköszönő vezetés nem adta át a Tárnokhír helyi ökormányzati lap online felületeinek használati jogát és hozzáféréseit az új vezetés részére. 

A facebook csoport nagy követőtáborral rendelkezik a múltból. A jelenlegi üzemeltető megtévesztő és legfőképp megosztó tartalmakat illetve a közösség alapelveinek ellentmondó, sokszor valótlan "tényeken" alapuló közléseket/cikkeket tesz közzé a helyi újság nevében. Ez a lakosság szándékos megtévesztése.

Aláírásommal tiltakozom ez ellen és megkérem Tárnok jelenlegi megválasztott vezetését, hogy járjon el minden lehetséges eszközzel a jelenlegi helyzet felszámolása érdekében.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kovács Zoltán, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook